• Sagsnr.12160000763
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal72 m2
Fredskovhellet 24, st. tv.-3400 Hillerød

kr. 1.695.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Flot og indbydende lejlighed med stor vestvendt altan

På en god adresse i Hillerød finder du denne indbydende lejlighed, som nu kan blive din. Her kan du glæde dig over 72 velindrettede kvadratmeter. Derudover får du en beliggenhed, der sikrer dig nærhed til alt, du skal bruge i din hverdag. På Fredskovhellet får du en rolig placering, hvor der tilmed er fine parkeringsforhold. Der er gåafstand til et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, mens cyklen let fører dig til togforbindelser på Hillerød Station. Vil du bruge tiden i naturrige omgivelser, er der gåafstand til flotte arealer i Store Dyrehave, hvor du kan beundre de smukke områder omkring dig.
 
Din kommende lejlighed er placeret i stueetagen og fremtræder velholdt. Fra entréen er der adgang til samtlige rum, herunder et stort værelse der kan indrettes med både dobbeltseng og garderobeskabe. Videre er der også et badeværelse med badekar, mens der i køkkenet er optimale opbevaringsløsninger i de hvide, grebsfrie elementer. Køkkenet er tilmed udstyret med alle nødvendige hvidevarer, både lille opvaskemaskine samt mulighed for at tilslutte din egen vaskemaskine herude. Til sidst når du til den hyggelige stue, hvor der er plads til både et spisebord og sofagruppe til afslappende øjeblikke. Fra stuen ledes du videre ud på den møblérbare altan, der fordelagtigt er orienteret mod vest, så du dermed har glæde af solens stråler. Altanen er desuden overdækket, så du kan sidde ude i det meste slags vejr.
 
Foruden altanen kan du også gøre brug at de tilknyttede grønne arealer, der er har små private enklaver med bordebænke sæt som deles med de resterende beboere.Afslutningsvis er det også værd at fremhæve, at du har eget kælderrum, ligesom det også i den aflåste kælder er muligt at parkere cyklen og gøre brug af vaskekælderen og tørrerummet.Lyder det spændende, så book allerede en fremvisning i dag!
 
Lyder det spændede, så book alrede en fremvisning i dag!

Boligfakta

Fredskovhellet 24, st. tv. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000763

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris*1.695.000 kr
Udbetaling85.000 kr
Brutto8.898 kr
Netto7.126 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.981,65 kr
Boligareal
72 m2
Antal rum
2
Bygget / ombygget
1963
Grundstr.
27.142 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger