• Sagsnr.12160000795
  • Type:Villa
  • Boligareal152 m2
Triumfbuen 21-3400 Hillerød

kr. 6.395.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Meget flot Lind & Risør-villa i Hillerød fra 2019

Hvis moderne æstetik og komfort står højt på jeres liste, så er I landet det rette sted. Lind & Risør har slået stregerne for denne lækre etplansvilla, som indeholder en forældreafdeling med eget bad, to værelser og et badeværelse yderligere samt et skønt opholdsmiljø med køkken-alrum og stue. Haven er nem, og boligen ligger herligt i Hillerød med et dejligt kig gennem de grønne kiler.

Villaen har nemlig én af de bedste placeringer i dette nybyggede område i den vestlige del af byen. Bussen kan nås til fods, mens dagtilbud, skole og indkøb nås på en cykeltur. Samme transportmiddel får jer desuden til sportsfaciliteter, mens bymidten med SlotsArkaderne og gågaden nås på omtrent ti minutter i bil.

Hjemme på adressen dukker den stilrene villa op på en grund på 839 m2. Arealet vender perfekt for solen, og med flisebelægning om hele huset er der masser af siddepladser, som kan benyttes dagen igennem. Hertil kommer et godt stykke plæne til legereskaber, højbede eller andet.

Indenfor skal I bemærke det gennemgående lysindfald og den røde tråd i form af nydelige gulve, som endda alle har varme under. Rundturen starter i køkken-alrummet og stuen, der forbindes af franske døre. Invita-køkkenet gør sig nydeligt med hvide, grebsfrie elementer toppet af sorte stenbordplader, og ved øen er der plads til et par barstole. Middagsbordet kan trone i alrummet, således stuen kan dedikeres til de bløde møbler. Der er tilmed terrassedøre i begge afsnit.

Det er ved stuen, I finder den ideelle forældresuite med walk-through-closet til eget badeværelse, hvor spejlet er med integreret lys. De to oplagte børneværelser findes i modsatte ende af villaen sammen med det andet badeværelse, og endelig får I et bryggers med vaskefacilitet
 
Tilstandsrapport er under udarbejdelse, og da ejenommen er fra 2019, indtræder en ny køber i ejendommens 5 års gennemgang hvor evt. fejl vil bliver udbedret af Lind & Risør

Tøv ikke med at bestille en fremvisning, hvis I skal være de heldige ejere.

Boligfakta

Triumfbuen 21 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000795

Type: Villa

Kontantpris*6.395.000 kr
Udbetaling320.000 kr
Brutto33.063 kr
Netto26.478 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.170,93 kr
Boligareal
152 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2019
Grundstr.
839 m2
Energimærke
A2015

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger