• Sagsnr.12160000799
  • Type:Villa
  • Boligareal129 m2
Tamsborgvej 25-3400 Hillerød

kr. 6.250.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Stilfuld renoveret ejendom i Hillerød centrum.

Drømmer I om et moderne hjem i klassiske klæder? Så skal I se nærmere på denne fine villa, der ligger centralt i Hillerød med alle bekvemmeligheder inden for kort afstand. Hele huset er i 2015 blevet gennemrenoveret, og I kan derfor se frem til et hjem, der byder på samlende alrum, gode værelser, en anvendelig kælder samt et udemiljø, der tager kegler med to solrige terrasser.
 
Indenfor møder I som det første stueetagen, der er dedikeret til de store opholdsrum. Her er et indbydende køkken-alrum fra Uno form, som med sine sorte, træbeklædte elementer sætter et kvalitetsmæssigt præg på rummet. De gennemgående trægulve, som pryder hele etagen er behandlet med hvid sæbe, hvilket skaber en rød tråd i indretningen. Det åbne opholdsrum giver således plads til at være sammen hele familien, både når der bliver lavet mad og slappet af. I gangen finder I et pænt badeværelse, mens I ovenpå får glæde af tre gode værelser og en repos, hvor der er arrangeret et walk-in-closet. Det ene værelse har hertil eget toilet og bliver derfor et oplagt forældresoveværelse.
 
Kælderen er yderst anvendelig med højt til loftet og en flot boligstandard. Der er udover de to disponible rum et badeværelse med et fritstående badekar og brus foruden et bryggers.
 
Solens stråler kan nydes på terrasserne, som begge har udgang fra stue og køkken-alrum. Den ene er orienteret mod vest og har skøn aftensol og god plads til hele familien, mens den lille træterrasse med integreret dam er orienteret mod syd. Haven er hertil lukket helt af, så I får privatliv.
 
I får ikke en bedre beliggenhed end på denne adresse, da I er centralt placeret i Hillerød med få minutter til både stationen og Slotsparken. Endvidere er der indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet.
 
Kontakt os for en fremvisning af denne skønne ejendom op tlf; 4820 3040.

Boligfakta

Tamsborgvej 25 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000799

Type: Villa

Kontantpris*6.250.000 kr
Udbetaling315.000 kr
Brutto32.216 kr
Netto25.800 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.487,87 kr
Boligareal
129 m2
Kælderstr.
83 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1934 / 2015
Grundstr.
545 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger