• Sagsnr.12160000800
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal155 m2
Søbuen 61-3400 Hillerød

kr. 5.595.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Unik enderækkehus - en af områdets bedste beliggenheder

Dette lyse enderækkehus fra 2017 har mange forcer, og med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, lækre materialer,bryggers og to badeværelser med masser af lys og luft fra vinduer får I fortrinlige rammer i Hillerød. Her venter tre værelser, et stort køkken-alrum og en stue, som sikrer er jer både privatliv og kvalitetstid med hinanden. Læg dertil en skøn nærhed til hverdagens gøremål, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet. Desuden gulvvarme overalt fra Hillerøds prisbillige fjernvarme. Velkommen til Søbuen 61.
 
I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det flotte køkken-alrum, som samler jer om madlavning og samvær. HTH-køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og sorte bordplader. Her er en fantastisk atmosfære, ikke mindst takket være den nyopsatte akustikvæg der pryder rummet. Både køkken-alrummet og opholdsstuen har velplacerede glaspartier, som sikrer et skønt lysindfald og giver udgang til den fantastiske terrasse. Forældresoveværelset er særlig lækkert med eget badeværelse og walk-in-closet. Videre er der to værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Tilmed får I endnu et badeværelse, der ligesom det forrige har gulvvarme og ens HTH-inventar, som skaber en rød tråd. Endelig er der et bryggers med separat indgang og med både vaske & tørretumbler samt praktisk vaskebord.
 
Udenfor kan I se frem til en fantastisk, nem gårdhave med en solrig terrasse, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at nyde frokosten under åben himmel. Den nyopførte pergola, danner rammerne for et masse hyggestunder i det solrige hjørne. Som bonus er der en carport med skur. Beliggenheden er pragtfuld med bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af halvanden kilometer, så det bliver ingen sag at løse hverdagens puslespil. Området byder også på fantastiske fællesarealer med en naturlegeplads, boldbane og bålhytte, ligesom I kan glæde jer til et sikkert stisystem og smukke omgivelser med sø og å. Et paradis for hundeluftere, med stissystem rundt i det grønne fællesområde. På cykel er der heller ikke langt til Slotsarkaderne, gågaden og stationen. Afslutningsvis tager det en halv time at køre til Indre By.
 
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag

Boligfakta

Søbuen 61 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000800

Type: Rækkehus

Kontantpris*5.595.000 kr
Udbetaling280.000 kr
Brutto29.332 kr
Netto23.491 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.779,78 kr
Boligareal
155 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2017
Grundstr.
334 m2
Energimærke
A2015

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger