• Sagsnr.12160000801
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal142 m2
Solgt
Christianshave 15, st. tv.-3400 Hillerød

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

142 kvm lejlighed i det attraktive Christianshave

Drømmer I om en lækker og rummelig lejlighed centralt i Hillerød, i rolige og trygge omgivelser? Christianshave er et flot og velordnet lejlighedskompleks, opført i 2007 i gode, gedigne materialer.Tilbagetrukket fra byens støj, med gåafstand til samtlige af byens tilbud og kun 300 m til Hillerød station. Søger I naturen ligger Teglgårdssøen og Slotssøen ved Frederiksborg Slot indenfor en kort radius.
 
Mod syd ligger lejligheden højt, der er adgang via trappe eller elevator. Resten af lejligheden ligger i grundplan. Fra fordelingsgangen med indbygget garderobeskab kommer I direkte ind i et åbent opholdsmiljø. Gulv-til-loft glaspartier forøger den rummelige fornemmelse ved at lade det omkringliggende grønne område udgøre en naturlig forlængelse af lejligheden. Stuen og køkkenet flyder sammen, så samtalerne kan foregå på tværs af forskellige aktiviteter.Mod syd er der adgang til en 10m2 altan, hvor der er sol det meste af dagen.
 
Mod vest ligger terrassen på 17m2, hvorfra der er adgang til grønne fællesarealer.Desuden er der tre lyse værelser, det ene med garderobe og direkte adgang til altanen. Badeværelset er rummeligt med både vaskemaskine og tørretumbler og et stort bruseafsnit. Endelig er der et depotrum.
 
Til lejligheden hører endvidere fast p-plads og mulighed for gæsteparkering Lejligheden er handicapvenlig. Der er elevator, brede døre og ingen dørtrin.
 
Lyder dette spændende, så kontakt os i dag for en fremvisning!

Boligfakta

Christianshave 15, st. tv. - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000801

Type: Ejerlejlighed

Boligareal
142 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2007
Grundstr.
7.702 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger