• Sagsnr.12160000802
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal133 m2
Solgt
Amorbuen 77-3400 Hillerød

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Nyopført Lind&Risør gårdhavehus i Hillerød

Her er der mulighed for at overtage nøglerne til et  nyopført gårdhavehus i det nye boligkvarter Amorbuen, Hillerød. Her bliver opført spændende arkitekttegnede huse der alle opføres af Lind & Risør.
 
I det attraktive boligområde er man i nærhed af Hillerød centrum og med en rolig beliggenhed og omkranset af grønne områder. Man er forbundet af sikre gå/cykelstier til både indkøb, skole og institutioner.
 
Ejendommen har en super beliggenhed i bebyggelsen med flot vue over det fælles grønne område. Ydermere får man integreret carport samt der er forberedt stik til el-bil.
 
Fra den rummelige entré med god garderobeplads og praktisk siddebænk er der adgang til 2 værelser samt det ene badeværelse. Det lyse og åbne køkkenalrum og opholdsstue giver en fantastisk rumoplevelse da man har øget loftshøjden. Fra køkkenet har man selvstændig adgang til praktisk bryggers. Det store soveværelse har 2 skabsvægge og direkte adgang til badeværelset.
 
Kontakt os på tlf: 4820 3040 for mere information til dette dejlige gårdhavehus som står indflytningsklart til januar 2023.

Boligfakta

Amorbuen 77 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000802

Type: Rækkehus

Boligareal
133 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2023
Grundstr.
287 m2
Energimærke
A2020

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger