• Sagsnr.12160000804
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal174 m2
Solgt
Baunehøjen 26-3320 Skævinge

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

Indflytningsklart rækkehus i Skævinge

På en lukket vej midt i Skævinge finder I denne murstensejendom fra 1987, der præsenterer sig flot med med rødt tegltag og hvidmalede vinduesrammer. Her ligger dette indflytningsklare rækkehus, der rummer 174 m2 fordelt over halvandet plan. Boligen byder på et køkken-alrum, to stuer, fire værelser, en entré, et bryggers og to badeværelser. Hjemmet er løbende renoveret blandt andet med vedligeholdelsesfrie døre og vinduer fra IDEAL COMBI i 2018.

Indenfor bliver I mødt af et stilrent udtryk, der kommer til syne i det lækre køkken-alrum, som ligger i direkte forbindelse med stuen. Vordingborg-køkkenet fra 2021 er opført i hvide, grebsfrie elementer, som brydes flot af den grå bordplade. Her finder I en køkkenø med siddepladser, en ovn i ergonomisk højde, en Quooker samt et integreret vinkøleskab.

De gennemgående gulve leder jer gennem spiseafdelingen og ind i den lyse stue, som er yderst indretningsvenlig. Videre finder I et bryggers med plads til opsætning af vaskefaciliteter, hvor loftet er renoveret med nyt gipsloft og spots i 2021. Stueplan fuldendes af et badeværelse samt to værelser.

På førstesalen får I mulighed for at inddrage stuen til for eksempel 1 ekstra børneværelser, så I i alt får seks værelser(OBS det 6. værelse kan reetableres i stuen), hvilket ville skabe en perfekt soveafdeling. I er tæt forbundet med hjemmets andet badeværelse, som er renoveret i 2021. Her er gulvet beklædt med conteco og glasvæggen, der afskærmer den murede bruseniche, tilfører rummet et eksklusivt udtryk.

Udenfor venter jer en dejlig, sydøstvendt have med en fliseterrasse, hvor der i 2020 blev nedgravet en trampolin. Derudover får I store og velholdte fællesarealer blandt andet med en kælkebakke og affaldsstation. Til ejendommen også tilknhyttet skur.
Bosætter I jer her, kan I nå daginstitution og Kornmarkskolen til fods, og efter omtrent en kilometer finder I de daglige indkøb samt Skævinge Station, hvorfra det tager 15 minutter til Hillerød.

Boligfakta

Baunehøjen 26 - 3320 Skævinge

Sagsnr. 12160000804

Type: Rækkehus

Boligareal
174 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1987
Grundstr.
255 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger