• Sagsnr.12160000808
  • Type:Villa
  • Boligareal205 m2
Brødeskovparken 39 - Nørre Herlev -3400 Hillerød

kr. 5.995.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Skøn murstensvilla i første række til marker

For enden af en lukket vej i Nørre Herlev møder I denne charmerende kvalitetsvilla, som udmærker sig med en fantastisk udsigt over markerne. De 205 indbydende kvadratmeter breder sig over halvandet plan, og med fire værelser, to badeværelser, lækre opholdsmiljøer og en dejlig have er dette et oplagt hjem for børnefamilien.
 
Ejendommen er opført i år 2000, og solcellerne på taget resulterer i lave driftsomkostninger. Der er gulvvarme i hele stueplan samt badeværelset på første sal, og hjemmet er istandsat gennem årene. Et godt materialevalg er gennemgående for hele boligen, og HTH-køkkenet med en granitbordplade er løbende forsynet med udskiftede hårde hvidevarer. Endvidere nyt kvalitets fyr fra ELCO i 2018/2019 og derudover er det vær at bemærket at solcellerne med et forbrug på kun kr. 1.738,37,- årligt.
 
I træder således over dørtærsklen til et dejligt hjem, og værd at fremhæve er især stueplanets opholdsmiljøer. Køkken-alrummet og stuen forbindes via en dobbeltdør, og fra begge rum skal I bemærke den vidunderlige udsigt over markerne. Lyset strømmer gennem de charmerende sprossevinduer og skaber en skøn atmosfære om familielivet, og fra både alrummet og stuen åbner dobbeltdøre til haven. Foruden et bryggers er der på denne etage også et værelse og et badeværelse, og på førstesalen får I yderligere tre rummelige værelser. Heroppe er også et stort badeværelse med et Ifö-spabad med TV.
 
Udenfor venter den herlige have, hvor I kan nyde solen og udsigten på terrassen med en dobbelt markise og fjernbetjent belysning.  I haven er der desuden nydelig beplantning og hyggelige, solrige kroge. Afslutningsvis får I en garage med el-port og et værksted. Der er flere børnefamilier på vejen, hvor der er et grønt område med en legeplads for enden.
 
Hillerød centrum er mindre end ti minutters kørsel væk, og Hanebjerg Skole, Brødeskov Hallen, busstoppested og daginstitution er i gåafstand.
 
Ring for en fremvisning.

Boligfakta

Brødeskovparken 39 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000808

Type: Villa

Kontantpris*5.995.000 kr
Udbetaling300.000 kr
Brutto30.918 kr
Netto24.760 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.688,90 kr
Boligareal
205 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
2000
Grundstr.
612 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger