• Sagsnr.12160000813
  • Type:Villa
  • Boligareal156 m2
Birkehaven 12-3400 Hillerød

kr. 4.595.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Flot og velholdt villa med moderne planløsning

Her er det velholdte og indflytningsklare hus til familien, som ønsker at bo i stille omgivelser i dejligt villakvarter og med alle naturens glæder lige i baghaven. På Birkehaven 12 i Hillerød møder I denne fortrinlige og velholdte villa med en fantastisk planløsning, der giver rum til at familien kan være samlet og samtidig have adskilte afdelinger for forældre og børn.
 
Villaen blev opført i 1974 og fremstår allerede udefra med et klassisk utryk; røde mursten med stedvis træbeklædning. De 156 kvadratmeter beboelssesrareal byder på entré, stor stue med gulv-til-loft vinduer og udkig til have, forældresoveværelse med direkte adgang til det ene badeværelse, 3 regulære og lyse værelser, 2 badeværelser, køkken-alrum med Invita-køkken fra 2008 og moderne bryggers med hårde hvidevarer og god afsætningsplads i skuffer og skabe. Alle værelser har indbyggede skabe med masser af plads til tøj og anden opbevaring.
 
Fra både køkken og stue er der direkte adgang til den arkitekttegnede og velholdte have, hvor der er indtænkt alt fra hyggekroge og dejlig græsplæne til dekorative buske og omkransende hæk - og ikke mindst en stor terrasse med spiseplads og en uforstyrret solkrog bag læmur, hvor de lange lyse timer, både dag og aften, kan nydes. Haven er solrig fra tidlig formiddag til sen aften i hele sæsonen. I tilknytning til huset er også skur/udhus på hele 24 kvadratmeter med plads til både lille værksted, tørring af vasketøj og masser af rum til haveredskaber, børnenes havelegetøj og ekstra opbevaring. Skuret har indbygget strøm og indeholder tillige et ekstra køle/fryseskab til både fødevarer og til de kolde drikkevarer på sommerterrassen. Villaen har derudover dobbelt carport og fuldt loft med gangbro. Det er ikke plads man kommer til at mangle i denne perle af et hus.
 
Beliggenheden sørger for kort afstand til både daginstitutioner og skole ad gode cykelveje og stisystemer. Skoven ligger 2 minutters gang fra ejendommen og byder på skønne naturoplevelser og løbeture. Hillerød Centrum ligger kun få kilometer væk, og der er masser af indkøbsmuligheder lige i nærområdet.
 
Lyder dette spændende? Så kontakt os i dag for en personlig fremvisning.

Boligfakta

Birkehaven 12 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000813

Type: Villa

Kontantpris*4.595.000 kr
Udbetaling230.000 kr
Brutto23.972 kr
Netto19.198 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.008,53 kr
Boligareal
156 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1974
Grundstr.
818 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger