• Sagsnr.12160000817
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal118 m2
Granbakken 8-3400 Hillerød

kr. 3.795.000

Kristian Monrad Aagaard

Indehaver, Salg & Vurdering

I et af Hillerøds måske mest børnevenlige kvarterer finder I dette klassiske enderækkehus, der med fine detaljer og et charmerende udtryk inde såvel som ude er en fortrinlig base for familien. I kan blandt andet se frem til behagelige opholdsrum i forskudte niveauer, gode værelser og en anvendelig kælder.
 
Adressen er Granbakken 8, og inden for en radius af bare godt og vel halvanden kilometer findes skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder. I er tilsvarende placeret tæt på Hillerød station og centrum, Nationalpark Kongernes Nordsjælland samt Frederiksborg Slot og Baraokhaven. Lige ved ejendommen findes et rekreativt fællesareal med legeplads, fodboldbane og kælkebakke, hvor børnene i området mødes, så det skorter bestemt ikke på legekammerater. Naboerne er søde, og her er et godt sammenhold i ejerforeningen. Der afholdes bl.a fastelavn, grøn dag og sommerfest. Bemærk, at vejen er blind.
 
Husets facade er gjort i gule sten og brunt tag, og som I træder inden døre, ankommer I til en hyggelig bolig, der udfolder sig over 118 kvadratmeter, hvortil endnu 66 kvadratmeter venter i kælderen. I stueplan råder I over et nyt, stilrent og elegant Kvik-køkken, der blev installeret i 2021, og i den tilstødende stue, der ligger et par trin nede, er det især det fantastiske lysindfald, der strømmer ind fra vest, som I vil bemærke. Stueetagen fortsættes af et badeværelse og den fine entré, hvorfra I ledes videre til førstesalen. Her venter tre værelser og endnu et badeværelse. I
kælderen med egen indgang får I fornøjelsen af et bryggers, et viktualierum, to disponible rum og et beboeligt værelse. På terrassen foran stuen er der fine solforhold fra middag og frem. Vinranker og krydderurter skaber en sydlandsk stemning, når sommeren er på sit højeste. Til ejendommen hører også brugsretten over en carport.

Boligfakta

Granbakken 8 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000817

Type: Rækkehus

Kontantpris*3.795.000 kr
Udbetaling190.000 kr
Brutto19.602 kr
Netto15.698 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.465,76 kr
Boligareal
118 m2
Kælderstr.
66 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1962 / 1990
Grundstr.
224 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger