• Sagsnr.12160000824
  • Type:Villa
  • Boligareal128 m2
Toftevang 20-3400 Hillerød

kr. 4.185.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Super velholdt villa med udsigt til sø

Vil I bo børnevenligt og roligt, så velkommen til Toftevang 20, hvor en fin villa med udsigt til en lille sø er klar til at skifte hænder. I bor fordelagtigt nær sportshallen og med cykelafstand til stationen, og da området ligger i en lydlomme, fornemmer I ikke de omkringliggende veje. Kvarteret har gode stisystemer, og for børnene er der gåafstand til skolen, mens I også bor nær svømmehallen og naturområder. Samtidig kan nemt cykle til Frederiksborgcentret, stationen eller søge mod centrum, hvor specialbutikker og spisesteder også venter.
 
Huset gennemgik i 2008 en renovering, hvor der blev skiftet vinduer og flere døre. I skal dog først og fremmest bemærke udsigten, og så er det også værd at fremhæve, at der er nydelige parketgulve og en flot brændeovn. Sidstnævnte er opstillet i den lyse stue med dør til en overdækket terrasse og køkkenet. Det nydelige KVIK køkken er praktisk indrettet med lyse elementer og en god spisekrog tio hverdagen. Stort set alle hvidevarer er skiftet i nyere tid. Samtidig er der forbindelse til bryggerset, som er klar til de praktiske gøremål. Modsat i huset venter en fin værelsesafdeling med i alt tre værelser, et badeværelse med gulvvarme og kar samt et gæstetoilet, der ligger lige ved entréen. Der er mulighed for at etablere yderligere et værelse ved at tage lidt af stuen.
 
Endelig får i en stor og solid dobbelt carport samt et skønt isoleret værksted til hobbyentusiasten eller bare et dejligt opbevaringsrum.
 
Ejendommen ligger for enden af en blind vej, hvilket betyder, at I fra haven har adgang til en lukket sti. Derudover er oasen fint skærmet af, mens et andet stort plus er udsigten fra meget af huset og terrassen, hvor I kan nyde vuet over mosen og de grønne rammer.
 
Er det jer, der skal pakke flyttekasser ud her? Book en fremvisning.

Boligfakta

Toftevang 20 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000824

Type: Villa

Kontantpris*4.185.000 kr
Udbetaling210.000 kr
Brutto21.666 kr
Netto17.351 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.388,83 kr
Boligareal
128 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1980
Grundstr.
924 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger