• Sagsnr.12160000826
  • Type:Villa
  • Boligareal210 m2
Ny pris
Triumfbuen 70-3400 Hillerød

kr. 7.600.000

Jakob Nissen

Indehaver & Butikschef

Unik og nyopført Lind & Risør villa på 210 kvm i Hillerød

Hermed har vi fornøjelsen at præsentere denne smukke etplansvilla i Hillerød, som giver optimale rammer til familielivet. Boligen fra 2020 præsenterer sig med en lys murstensfacade med sort tegltag, og inden døre er det et gennemgående stilfuldt udtryk og en rig mængde dagslys, der møder jer. Den veludnyttede planløsning fordeler sig over 210 m2 i ét plan, hvor I blandt andet kan se frem til et fantastisk opholdsmiljø og separate værelsesafdelinger for både forældre og børnene. Derudover er det beliggende på en stor nyanlagt grund, som byder på et herligt terrasseareal og plads til udfoldelser på græsplænen.
 
Familiens samlingspunkt bliver køkken-alrummet og stuen, der er placeret i åben forbindelse. Her imponerer det tidløse køkken, hvor madlavning og samvær får gode betingelser ved den brede køkkenø med udsyn til spisebordet. Masser af opbevaringsløsninger sikrer jer ryddelige omgivelser, hvortil der selvfølgelig er et uundværligt viktualierum. Hele opholdsmiljøet har fordel af massere dagslys fra gulv-til-loft-vinduespartierne samt skråvinduerne, og hertil skal nævnes den dejlige rumfornemmelse med akustiklofter ført til kip. herudover skal nævnes den smukke boipejs, der smukt adskiller de 2 opholdsrum.
 
Fra stuen ledes I ind til den oplagte forældreafdeling, hvis soveværelse er udstyret med et walk-through-closet og adgang til eget badeværelse med karbad og regnbruser. I hjemmets anden ende er de tre resterende værelser foruden det andet badeværelse placeret, og boligen rundes af med et praktisk bryggers til vaskefaciliteter og opmagasinering. Herefter kan I bevæge jer udenfor til den solrige have, hvis flisebelægningen strækker sig hele vejen rundt om huset og danner ideelle forhold til at nyde solen, mens det vældige græsareal fremstår mulighedsrigt. Slutlig skal nævnes en stilfuld dobbelt carport med tilhørende udhus, udført i næsten vedligeholdelsesfrit materiale.
 
Se også frem til den praktiske beliggenhed, hvorfra I når daginstitution, skolen via sikker cykelsti og indkøb inden for en radius af under to kilometer. En kort cykeltur bringer jer til naturrige omgivelser i Strødam Plantage og omkring Strødam Engsø, og dertil har I mindre end fem kilometer ind til Hillerød by.
 
Lyder det spændede, så ring allerede i dag og book en fremvisning

Boligfakta

Triumfbuen 70 - 3400 Hillerød

Sagsnr. 12160000826

Type: Villa

Kontantpris*7.600.000 kr
Udbetaling380.000 kr
Brutto39.275 kr
Netto31.454 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.386,10 kr
Boligareal
210 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
2020
Grundstr.
928 m2
Energimærke
A2015

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger