• Sagsnr.12170000016
  • Type:Villa
  • Boligareal118 m2
Vinkelvej 1D-3300 Frederiksværk

kr. 1.995.000

Mie Hessner

Salg & vurdering

Bud ønskes

I et stille område med kort gåafstand til Frederiksværk centrum møder I denne etplansvilla, der kan bryste sig af en veldisponeret planløsning med tre værelser og lyse fællesrum. Læg hertil en bekvem nærhed til kyst og skov, og I får gode rammer om dagligdagen. Villaen ligger dejligt tilbagetrukket på grunden, og ved ankomsten parkerer i bilen i dobbeltcarporten, der har et integreret redskabsskur.
 
I træder over dørtærsklen til bryggerset, der har plads til overtøj og vaskefaciliteter. Det U-formede køkken fremstår pænt og giver jer fortrinlige forudsætninger for at tilberede familiens livretter, som nemt serveres i alrummet eller bringes ud under åben himmel via terrassedøren. Ad franske døre når I opholdsstuen, som modtager et dejligt lysindfald fra de sprossede vinduespartier samt yderligere en terrassedør, der øger det oplevede boligareal, når den slås op til haven i sommerhalvåret. Videre finder I to regulære værelser med faste skabe, mens det oplagte forældresoveværelse har en imponerende skabsvæg. Planløsningen fuldendes af et pænt flisebadeværelse med muret bruseniche.
 
Ude ligger haven, der omkranses af hegn og beplantning, så I kan nyde udelivet ugeneret. Langs husets vestside strækker sig en betragtelig fliseterrasse, som bliver omdrejningspunktet på solskinsdage. Her er der plads til både havemøbler og den store grill, så I kan få det optimale ud af sommeraftenerne. Jeres kommende hjem ligger på en blind vej, så her er ikke megen trafik. Herfra har I let adgang til byens indkøbsmuligheder, kulturelle tilbud, daginstitution og Enghaveskolen. Centrum kan nås på ti minutter til fods, og holder I af at gå ture i skovens skønne terræn, ligger Vinderød Skov blot 350 meter væk, mens Arresø nås på en kort cykeltur.

Boligfakta

Vinkelvej 1D - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000016

Type: Villa

Kontantpris1.995.000 kr
Udbetaling100.000 kr
Brutto7.762 kr
Netto6.703 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.854,96 kr
Boligareal
118 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1997
Grundstr.
741 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger