• Sagsnr.12170000201
  • Type:Villa
  • Boligareal152 m2
Nørregade 44-3300 Frederiksværk

kr. 2.295.000

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

NY PRIS! Velholdt lavenergihus fra Trelleborg

På Nørregade 44 centralt i Frederiksværk ligger denne flotte og velholdte villa, som nu kan blive jeres næste hjem. Boligen er opført i 2001 og byder på mange veldisponerede kvadratmeter fordelt over halvandet plan, og hertil kan I også glæde jer over en dejlig nem have og gårdmiljø til de lune sommerdage. Velkommen til.
 
Ejendommen fremtræder nydelig med gulmalet træfacade, der komplementeres af hvide vinduesrammer og døre samt rødt tag. Ved ankomst parkeres bilen i garagen, og efterfølgende bevæger I jer indenfor enten via entréen eller gennem bryggerset. I bryggerset er der fine opbevaringsløsninger, ligesom I også får muligheden for at installere vaskefaciliteterne her. Videre venter et badeværelse med brus, mens etagen afrundes af køkken-alrummet og stuen, der praktisk er i åben forbindelse. Køkkenets skabe og skuffer sørger for plads til at gemme gryder, pander og andre remedier væk, og på samme tid er der også alle nødvendige hvidevarer, så I kan tilberede skønne middage. I stueområdet kan I indrette spisesektion og opholdsstue med komfortable møbler til rolige stunder. Videre inkluderer førstesalen endnu et badeværelse og tre værelser, som alle har en fornuftig størrelse, særligt soveværelset er meget stort, værelserne kan arrangeres efter jeres ønsker og behov.
 
Udenfor tilbringes de solrige stunder på terrassen, mens I beskuer matriklen med opvokset beplantning og de høje træer, der vokser i baghaven og skaber en skøn atmosfære. Til huset er der en stor garage med el-port samt et stort værksted, disse er dog ikke anført på BBR-ejermeddelelsen. Sluttelig skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse her nemt kommer til alle byens tilbud. I en radius af cirka halvanden kilometer når I både Frederiksværk Skole, pasningstilbud, indkøb og Frederiksværk Station. Derudover er der blot få hundrede meter til Arresødal Skov, hvor I kan gå ture og beundre den smukke natur.
 
Huset er løbende vedligeholdt og en del af vinduerne er netop udskiftet til lavenergi og med dæmpbare glas.
 
Kunne dette være noget for jer? Så kontakt os allerede i dag, hvis I er nysgerrige og gerne vil høre mere.

Boligfakta

Nørregade 44 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000201

Type: Villa

Kontantpris2.295.000 kr
Udbetaling115.000 kr
Brutto9.423 kr
Netto8.027 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.870,25 kr
Boligareal
152 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2001
Grundstr.
613 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger