• Sagsnr.12170000205
  • Type:Villa
  • Boligareal130 m2
Kildevej 16A-3300 Frederiksværk

kr. 2.650.000

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Familievilla med skoven i baghaven

Velkommen til denne idylliske familievilla i Vinderød Enghave med skoven direkte i baghaven. Her får I en charmerende bolig, som er beliggende på en lukket vej i udkanten af byen, lige op mod skoven, og med den skønneste oase af en baghave - således er her ingen trafikstøj. Indendørs er rummene lyse og luftige, og her er tre værelser, en stue, et køkken-alrum, et badeværelse og et bryggers. Træd indenfor på Kildevej 16A.
 
I skal starte med at opleve køkken-alrummet, som er husets hjerte. Fronterne er hvide med fyldninger og toppet af en rødbrun bordplade. Køkkenet er U-formet og adskilt fra alrummet af en halvmur, der deler rummet op uden at adskille jer fra hinanden. Således kan kokken konversere med middagsgæster eller familien, mens der røres i gryderne på komfuret.
 
Stueetagens to værelser er den oplagte børneafdeling. De er næsten lige store og ligger overfor hinanden i nærheden af badeværelset, som er nydeligt indrettet med flisegulv og separat bruseniche. Underetagen fuldendes af et praktisk bryggers, der har dør ud til skoven.
 
På førstesalen venter stuen, der har sjælfulde, synlige bjælker, som går igen på det store værelse, der findes bagved stuen. Fra stuen er der endvidere udgang til balkon, som findes på husets gavl og peger mod syd med udsigt over kvarteret.
 
Haven er en særlig formidabel oase med farverige blomsterbede og et dejligt græsareal. Fra køkkenet er der dør til den vestvendte terrasse, hvor I kan nyde grillmad sommeren igennem. Haven gemmer på flere små lækroge og oplagte steder at lege eller slå sig ned med en bog.
 
I bosætter jer tæt på hverdagens gøremål. Inden for få kilometer finder I både daginstitution, Frederiksværk Skole, indkøbsmuligheder, idrætshal og de naturskønne oplevelser omkring Arresø. Ønsker I en dukkert i havet, er der mindre end fire kilometer til Liseleje Strand.

Boligfakta

Kildevej 16A - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000205

Type: Villa

Kontantpris2.650.000 kr
Udbetaling135.000 kr
Brutto10.857 kr
Netto9.250 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.711,91 kr
Boligareal
130 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1979
Grundstr.
810 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger