• Sagsnr.12170000210
  • Type:Fritidshus
  • Boligareal47 m2
Bakkelygårdsvej 36-3370 Melby

kr. 995.000

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Hyggeligt sommerhus med dejlig have.

På Bakkelygårdsvej 36 finder I dette fine sommerhus, der giver jer idylliske og hyggelige rammer om ferier og weekender.
 
I kan se frem til en god planløsning, som sørger for to værelser, et badeværelse og et lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Dertil kommer et disponibelt rum og den skønneste have.
 
Området er ganske fredeligt, og med nærheden til Liselejes hvide sandstrand, hyggelige caféer og butikker får I masser af aktivitetsmuligheder, når I holder fri. Et stort plus er også bilturen til København, der kan tilbagelægges på under en time.
 
I bliver omgivet af smuk natur, som indbyder til afslappende gåture, hvor årstidernes skiften kan beundres. Grunden er på 1.204 kvadratmeter, så her får I masser af plads at boltre jer på.
 
Kongespil og petanque kan snildt lade sig gøre på den dejlige græsplæne, mens den store træterrasse nemt indrettes med havemøbler, grill og parasol.
 
Vender I blikket mod husets sorte træfacade, bemærker I hurtigt de store, hvidrammede vinduespartier, der sikrer et skønt lysindfald indenfor. Det bliver uden tvivl i den indbydende stue og åbne køkken, at familien samles om rolige stunder til brætspil ved langbordet. Prikken over i’et er de fritlagte, mørke bjælker og det kipførte loft, som elegant bidrager til den charmerende sommerhusstemning. De to værelser indrettes alt efter behov, og på badeværelset får I et bruseområde og et højt placeret vindue, der let sørger for udluftning. Badeværelset trænger til en kærlig hånd.
 
Til ejendommen er der et frostfrit udhus med plads til vaskemaskine og tørretumbler. 
 
Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Boligfakta

Bakkelygårdsvej 36 - 3370 Melby

Sagsnr. 12170000210

Type: Fritidshus

Kontantpris995.000 kr
Udbetaling50.000 kr
Brutto4.214 kr
Netto3.556 kr
Ejerudgift pr. mdr.1.486,18 kr
Boligareal
47 m2
Antal rum
2
Bygget / ombygget
1972
Grundstr.
1.204 m2

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger