• Sagsnr.12170000234
  • Type:Villa
  • Boligareal121 m2
Aavej 17-3300 Frederiksværk

kr. 2.349.000

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Velholdt familievilla på lukket vej

For enden af en lukket vej i Frederiksværk finder I denne velholdte villa, der med fire værelser og nogle hyggelige opholdsrum er et perfekt match til familien. Med til boligen følger en skøn have og en børnevenlig beliggenhed tæt på alle byens tilbud.

Med adresse på Aavej 17 bosætter I jer trygt og godt i byen, hvor børnene kan løbe ud og lege sammen på vejen. Herfra har I under ti minutters gang til gågaderne i centrum, til daginstitutioner og gymnasiet, ligesom I på tilsvarende vis hurtigt når skov og grønne områder. Bare fem minutter på cyklen bringer børnene til Frederiksværk Skole. Derudover er der stisystemer, der leder jer til og fra byen samt langs kysten ved Roskilde Fjord.

Pladsen i boligen er veldisponeret, og I får således en adskilt opholdsafdeling og værelsesafsnit. I sidstnævnte finder I fire værelser, et pænt badeværelse med sandfarvede fliser og en bruseniche samt et gæstetoilet. Boligens køkken er udformet i en let og tidløs stil med hvide, enkle skabsfronter og en ovn i ståhøjde. Her er desuden plads til at have et spisebord stående, og tilstødende ligger bryggerset, der har egen indgang.

Dagligstuen har brede vinduespartier, som lukker et skønt lysindfald ind og giver adgang til udestuen, der fungerer som et ekstra opholdsrum gennem de lune måneder.

Fra udestuen kan I træde direkte ud på fliseterrassen, der vender optimalt for solen. Haven er overskueligt anlagt og omkranses af tæt beplantning.

Skal dette være jeres næste hjem? Så ring til os for en fremvisning eller for yderligere information allerede i dag.

Boligfakta

Aavej 17 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000234

Type: Villa

Kontantpris2.349.000 kr
Udbetaling120.000 kr
Brutto9.650 kr
Netto8.222 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.772,47 kr
Boligareal
121 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1972
Grundstr.
864 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger