• Sagsnr.12170000244
  • Type:Villa
  • Boligareal140 m2
Birkedalsvej 18-3300 Frederiksværk

kr. 2.125.000

Mikkel Teglgaard Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Skøn etplansvilla i Enghaven

I et dejligt familiekvarter tæt på hverdagens nødvendigheder i Frederiksværk får I her fornøjelsen af denne skønne etplansvilla. Boligen råder over 140 kvadratmeter med en stor stue, et køkken, to værelser, et badeværelse og et praktisk bryggers. Godt nok trænger villaen til en modernisering for at blive tidssvarende, men tilgæld får I nogle super velholdte rammer og en fantastisk have.
 
Velkommen til Birkedalsvej 18.
 
Hverdagen indfinder sig utvivlsomt i Enghaven takket være den nære beliggenhed til familielivets behov. Frederiksværk Skole, børnehave, vuggestue, fritidsaktiviteter og nærmeste dagligvarebutik har I alt sammen i gåafstand.
 
Udefra toner gulstensvillaen flot frem med lyse vinduesrammer og matchende gavle samt udhæng. Ved ankomst til boligen parkeres bilen i fliseindkørslen foran garagen.
 
Som I træder inden døre, udfolder planløsningen sig med en todelt stue og spisestue adskilt af en muret hvælving, hvor I får rum til både et spisebord samt en hyggelig sofaafdeling. Køkkenet ligger i forbindelse til spisestuen, og det er derfor oplagt at åbne op og danne et lækkert, moderne køkken-alrum, såfremt I ønsker det. Videre venter et badeværelse med bruseniche samt to værelser, hvor det ene har en bred skabsvæg. Endelig afrundes hjemmet af et praktisk bryggers, som er ideelt til børnefamilien med beskidt termotøj og våde gummistøvler.
 
Fra stuen træder I direkte ud på en sydvestvendt terrasse, der er afskærmet. Herfra har I adgang til den store have, som indbyder til boldspil og leg. Her er sågar plads til enten en trampolin eller et legehus. Slutteligt får I flere overdækkede arealer til brænde, cykler med videre.
 
Kan I se mulighederne? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Boligfakta

Birkedalsvej 18 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000244

Type: Villa

Kontantpris2.125.000 kr
Udbetaling110.000 kr
Brutto8.709 kr
Netto7.420 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.800,91 kr
Boligareal
140 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1965
Grundstr.
803 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger