• Sagsnr.12170000246
  • Type:Villa
  • Boligareal147 m2
Plantagevej 6-3300 Frederiksværk

kr. 2.195.000

Mikkel Teglgaard Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Rummelig familievilla i Kregme

I Kregme kan I nu overtage denne etplansvilla på 147 m2 boligareal, men med 164 m2 bebyggelse under samme tag. Huset er fra 1953 og blev renoveret samt tilbygget i 1978.
Villaen har en børnevenlig beliggenhed på en rolig villavej uden for meget trafik og god plads til den voksende familie samt nær de daglige gøremål.
 
Boligen rummer et rumligt spisekøkken, en stue, tre værelser, to badeværelser, to værksteder, et viktualierum og en entré. Udendørs venter en skøn have, der ligger godt og privat, hvor I finder mange, farverige blomster. Rundturen starter i den vinkelformede stue, der bliver en fornøjelse at indrette med forskellige, hyggelige opholdmiljøer takket være de mange kvadratmeter og det flotte lysindfald fra de sydvendte vinduer. Videre venter det store spisekøkken, og hvorfra I kan tilgå den vestvendte terrasse. I spiseafdelingen er der rigeligt plads til et langbord, så I nemt kan invitere venner og familie på middage og fødselsdagsboller. I skal også se de tre værelser, der alle har faste skabe og en fornuftig størrelse, mens to af dem tilmed har dør ud til. Værelserne ligger alle tilstødende de to badeværelser, hvoraf det ene er med separat bruseniche, mens det andet inviterer til afslapning i badekarrets varme vand.
 
Under samme tag finder I endvidere viktualierummet og husets værksted, hvor familiens kreative hoveder og hænder kan få frit afløb for gode idéer og spændende projekter.
 
Udendørs venter den skønne have, som har mange fine bede og farverige blomster samt en dejlig græsplæne og flere mindre kroge at opholde sig i. I får også en bred, sydvestvendt terrasse, der inviterer til sommeraftener med bøffer på grillen i gode venners lag. Fra hjemmet er der kun få hundrede meter til daginstitutionen, mens også indkøbene klares til fods. En kort cykeltur fører til både skole og fritidsaktiviteter med idrætshal, svømmehal, skovområder og strand.
 
Lyder det som noget for jer?
Kom ud og oplev mulighederne!

Boligfakta

Plantagevej 6 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000246

Type: Villa

Kontantpris2.195.000 kr
Udbetaling110.000 kr
Brutto9.035 kr
Netto7.696 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.709,72 kr
Boligareal
147 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1953 / 1978
Grundstr.
800 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger