• Sagsnr.12170000260
  • Type:Villa
  • Boligareal138 m2
Vibevænget 6-3300 Frederiksværk

kr. 1.795.000

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Tæt på hverdagens nødvendigheder

Har I overvejet, at det er tid til nye rammer om hverdagen, så bør I kigge nærmere på denne familievilla, der ligger godt placeret i Frederiksværk. Huset trænger generelt til en kærlig hånd, hvilket også afspejler sig i den attraktive pris.
 
I kommer nemlig til at bo nær alt til hverdagen, ligesom der er offentlig transport og naturområder indenfor rækkevidde.
 
Jeres nye bolig rummer blandt andet tre værelser og to stuer, mens den nemme have er klar til børnenes badebassin og grillmiddage i solen.I bliver modtaget i et skønt område, og både entrédør og bryggerset giver jer adgang til boligen, som har masser at byde på. Går I ind via bryggerset, så det bliver ingen sag at slæbe de store indkøb ind. Fra bryggerset kommer I nemlig direkte videre til køkkenet, hvor skabe og skuffer snart er fyldt op med jeres remedier. I kan også fortsætte fra køkkenet til den ene af de to stuer, der er i en vinkel, så I både kan etablere spisesektion og dagligstue herinde, medmindre I har helt andre planer. Begge stuer har i øvrigt dør til haven, så I nemt kan holde øje med børnene, der leger i den grønne oase. De tre gode værelser er samlet ved en fordelingsgang, der også giver adgang til badeværelset med bruseniche. Gå en tur i den nemme have, hvor træterrassen med overdækning straks sender tankerne mod de varme sommeraftener, der tilbringes udendørs i godt selskab. Beliggenheden er perfekt for jer med børn, da I kan gå til alt, hvad I har brug for i hverdagen. I har også både bus og station i gåafstand, så hvis der er en pendler i familien, bliver det ingen sag at smutte afsted om morgenen. I byen er der også bibliotek, idrætshal og svømmehal, og under 1 km. fra huset støder I på skovens idyl i form af Vinderød Skov.
 
Lyder det som ejendommen for jer? Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Vibevænget 6 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000260

Type: Villa

Kontantpris1.795.000 kr
Udbetaling90.000 kr
Brutto7.398 kr
Netto6.302 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.843,52 kr
Boligareal
138 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1963 / 1976
Grundstr.
806 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger