• Sagsnr.12170000267
  • Type:Villa
  • Boligareal158 m2
Solgt
Nørrevangen 32-3300 Frederiksværk

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Skøn familievilla med udsigt til åbne marker.

I Kregme finder I denne flotte og meget velholdte familievilla, der giver jer et skønt hjem i dejlige, naturskønne omgivelser med udsigt til åbne, bølgende marker og et flot kig til Danmarks største sø Arresø. Fra adressen på Nørrevangen 32,  har I kun omkring 15 minutters kørsel til Hillerød, så skulle arbejdet findes uden for Frederiksværk, så lad ikke køreturen holde jer tilbage. Dertil får I få hundrede meter til indkøb, mens svømmehal, sportsaktiviteter, Lille Kregme Station og den nærmeste skole befinder sig indenfor en radius af kun tre kilometer. Derudover kan I boltre jer i den smukke natur, der egner sig til gåture med familiens bedste ven eller den ugentlige løbetur. 
 
Velkommen hjem.
 
Den harmoniske murstensvilla fra 1979 emmer af charme ude såvel som inde. Udenfor er den røde facade ledsaget af et mørkt tag med solceller samt matchende vinduesrammer, der fuldender udtrykket. Ved ankomst parkeres bilen i den stenbelagte, mønstrede indkørsel eller i carporten, hvorefter I fortsætter forbi den nydelige forhave og indenfor. Her venter 158 i et plan, og overalt hersker en lys og indbydende stemning, der gør det nemt at finde sig til rette.
 
Samlingspunktet er den store, vinkelformede stue med en pejseindsats og masser af plads til bløde møbler og et langbord at mødes omkring. Ved siden af finder I spisekøkkenet, hvor de hvide, tidløse elementer gemmer på fine opbevaringsløsninger, således bordpladerne er frie til kokkens kreative påfund. Skulle I dog mangle ekstra opmagasinering, kan I tage skabe og skuffer i det tilstødende bryggers i brug, der også kan arrangeres med vaskefaciliteter.
 
Resten af hjemmet er dedikeret til forældreafsnittet med eget badeværelse med en muret bruseniche og et badekar. De resterende to værelser ligger side om side og tilgås via et multirum, hvorfra I også har adgang til et brusebadeværelse. Det ene værelse har en trappe op til en lille hems.
 
Udenfor tilbringes sommeren på den vestvendte fliseterrasse med vue til den skønne have med græsplæne og et væld af frodige buske.

Boligfakta

Nørrevangen 32 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000267

Type: Villa

Boligareal
158 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1979
Grundstr.
987 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger