• Sagsnr.12170000271
  • Type:Villa
  • Boligareal112 m2
Vibevænget 14-3300 Frederiksværk

kr. 2.295.000

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Alletiders familievilla med skøn have

Velkommen til Frederiksværk, hvor I inviteres til at se nærmere på en dejlig familievilla med en attraktiv beliggenhed, som oveni en alletiders planløsning byder på en skøn, lukket have.
 
Sælger har haft et fjernvarmeforbrug i 2020 på kr. 7.491,-
 
I får et hjem fra 1960, der fordeler sig med fire værelser, et badeværelse, et køkken og en stue med integreret med spiseplads, og hvorfra der også er udgang til en havestue. Ydermere hører der også et fyrrum, et bryggers og et værksted/viktualierum til boligen. Lad os starte i havestuen, som giver mulighed for at nyde årstidernes skiftene samt forlænge sæsonerne. Fra havestuen tilgås haven, der er ideel for børnefamilien grundet dens aflukkede udformning. Samlingspunktet for familien bliver stuen. I får plads til spisesektionen såvel som sofaarrangementet, og så tilgås køkkenet nemt herfra. Køkkenet er skabt i tidløse elementer, hvis farver står pænt til det praktiske gulv. Fra køkkenet ledes I over i en fordelingsgang, som giver passage til de tre af værelserne og badeværelset. Det fjerde værelse tilgås fra stuen. Samtlige soverum er i en god størrelse, som gør dem nemme at indrette til børneværelser eller hjemmekontor, hvis I da ikke drømmer om plads til hobbyprojekterne eller andet. Badeværelset er ældre og indrettet med badekar.
 
I bosætter jer i gåafstand til dagligvareindkøb, mens Hanehoved Station og Frederiksværk Skole heller ikke er langt væk. Det samme gælder Arresø, der er den oplagte destination for løberuten eller spadsereturen på en søndag. Nysgerrige? Book en fremvisning allerede i dag.

Boligfakta

Vibevænget 14 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000271

Type: Villa

Kontantpris2.295.000 kr
Udbetaling115.000 kr
Brutto9.423 kr
Netto8.027 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.598,86 kr
Boligareal
112 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1960
Grundstr.
684 m2
Energimærke
E

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger