• Sagsnr.12170000273
  • Type:Villa
  • Boligareal94 m2
Ny pris
Ternevej 6-3300 Frederiksværk

kr. 1.745.000

Mikkel Teglgaard Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Lyst og charmerende træhus på en lukket vej

På en lukket vej i et børnevenligt kvarter i Frederiksværk ligger dette skønne træhus i to etager, som nu kan danne rammen om jeres tilværelse. Boligen fremstår lys og charmerende med mange fine detaljer, og I kan se frem til en stue, et stort køkken, to værelser og et badeværelse, mens kælderen byder på et toilet, en sauna, et disponibelt rum og et vaskerum. Glæd jer også til den hyggelige have med en sydvendt terrasse.
 
Velkommen til!
 
Adressen på Ternevej 6 ligger i et roligt kvarter med gode stisystemer og kort vej til alle dagligdagens nødvendigheder, der nemt nås på cykel eller til fods. I en radius af halvanden kilometer finder I således både skole, daginstitution, idrætshal, svømmehal og Frederiksværk Station. I placerer jer tilmed midt mellem Roskilde Fjord og Arresø, hvor tempoet kan sænkes med lange gåture i de naturskønne omgivelser.
 
Huset er opført i 1948 og præsenterer sig stemningsfyldt udefra med den sortmalede træfacade, der kontrasteres af hvidrammede vinduer og døre. Den hyggelige stemning fortsætter inden døre, hvor rundturen begynder i stuen. Her strømmer sollyset uhindret ind gennem de mange ovenlysvinduer, mens det sildebensmønstrede gulv tilfører rummet en varm og indbydende atmosfære. Ved siden af ligger køkkenet, hvor der både er god plads til at kokkerere og indrette en spiseafdeling.
 
I stueplan venter jer også to rummelige værelser og et badeværelse med en bruseniche. Dertil kommer de mange anvendelsesmuligheder i det disponible rum i kælderen, som også er praktisk forsynet med både toilet og bruseniche.
 
Udenfor udfolder haven sig med en græsplæne omgivet af høje træer, ligesom både forskellige blomsterbuske og frugttræer også pryder. Når vejret er godt, kan I indtage den skønne terrasse mod syd, og så er der også et drivhus, hvor de hjemmeavlede grøntsager kan dyrkes.

Boligfakta

Ternevej 6 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000273

Type: Villa

Kontantpris1.745.000 kr
Udbetaling90.000 kr
Brutto7.164 kr
Netto6.103 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.709,13 kr
Boligareal
94 m2
Kælderstr.
30 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1948 / 1982
Grundstr.
1.185 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger