• Sagsnr.12170000281
  • Type:Villa
  • Boligareal184 m2
Bukketornvej 21-3300 Frederiksværk

kr. 3.845.000

Mie Hessner

Salg & vurdering

Velholdt villa i børnevenligt område i Frederiksværk

For enden af en lukket vej i et godt område med velintegrerede stisystemer kan I nu se frem til at flytte ind i denne flotte og velholdte ejendom med god plads til den store familie. Hjemmet rummer et køkken, en stue, en spisestue, fem værelser, et badeværelse, et bryggers og et gæstetoilet. Udendørs venter en sydvestvendt have med to terrasser.
 
Hjemmets centrum er det store opholdsmiljø, hvor køkkenet, stuen og spisestuen ligger i åben forbindelse. Køkkenet fremstår stilrent og funktionelt med hvide fronter og en mørk granitbordplade, der smukt matcher gulvet. Der er tænkt i praktiske løsninger med god plads til opbevaring, således at den vældige bordplade holdes fri til den fælles madlavning. Herfra kan I fortsætte videre ud i stuerne, der er velsignede med et uovertruffent lysindfald gennem de brede, sydvendte vinduer mod haven. Særligt lyset i spisestuen skal fremhæves, da I her ydermere har fjernbetjente ovenlysvinduer og mulighed for at rulle foldedørene til side, så terrassen og stuen smelter sammen til ét stort og luftigt rum.
 
De fem værelser har alle særdeles indretningsvenlige størrelser, og mulighed for at både store og små kan få private gemakker. Badeværelset fremstår nydeligt og enkelt med bruseniche, og i bryggerset har I mulighed for at installere vaskefaciliteter. Boligen afrundes af et gæstetoilet.
 
Udendørs venter de to sydvestvendte terrasser og den flotte græsplæne. Haven er skøn og solrig og godt aflukket fra omverdenen.
 
I bosætter jer i et trygt område med mange børnefamilier og nærhed til både grønne områder og hverdagens gøremål. Således kan I i nærområdet besøge Sørup Vang Skov, der kan danne baggrund for hundeluftning og løbeture, mens fritiden yderligere tilgodeses med nærhed til idrætshal, fodboldbaner og svømmehal. I nærområdet venter også daginstitution, Magleblik Skole og indkøbsmuligheder, mens I heller ikke har langt til togstation, kyst eller smukke Arresø.

Boligfakta

Bukketornvej 21 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000281

Type: Villa

Kontantpris3.845.000 kr
Udbetaling195.000 kr
Brutto15.732 kr
Netto13.404 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.161,86 kr
Boligareal
184 m2
Antal rum
7
Bygget / ombygget
1972
Grundstr.
853 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger