• Sagsnr.12170000343
  • Type:Fritidshus
  • Boligareal65 m2
Solgt
Regnspovevej 4 - Tibirke Sand -3300 Frederiksværk

Thomas Vernersen

Butikschef. Ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Charmerende og idyllisk sommerhus nær Arresø.

Det er den betagende, nordsjællandske natur, der omgiver jer, når I holder jeres kommende ferier i dette charmerende sommerhus. Stråtaget og skodderne ved de sprossede vinduer sætter virkelig den sjælfulde stemning, som kendetegner denne ejendom, der bestemt også kan bryste sig af en rigtig skøn, gammel og charmerende have.
 
Snør vandreskoene og tag på opdagelse langs Arresø, der både har en lang og spændende historie bag sig samt et rigt fugleliv, som naturentusiasten vil fornøje sig med at udforske. Drager I omvendt i modsatte regning, kommer I til Tisvilde Hegn, der tilsvarende er spændende med flora og fauna. Endelig er det selvfølgelig den forrygende sandstrand, som I vil nyde timevis ved med svømmetag, sandslotte og afslapning.
 
I vil også elske udelivet på jeres egen matrikel, for her får I nemlig en stor have, hvor fodboldkampe og kroket får fine forhold. Der er samtidig varieret beplantning, som bidrager til en hyggelig stemning. Lav eksempelvis snobrød på bålpladsen, eller tag et tæppe og en god bog med ind under træernes svalende skygge. På terrassen rettes der an til lækre grillmiddage.
 
Der er afgjort også lagt op til hygge indenfor, hvor stuen beriges af loft til kip med fritlagte bjælker, og den åbne forbindelse til køkkenet sikrer, at duften af pandekager snildt kan brede sig. Køkkenets udtryk matcher desuden idyllen, så her fristes I til at bage og sylte om efteråret. På de kolde dage, kan I tænde op i masseovnen der er placeret i stuen eller hygge omkring brændeovnen i den modsatte ende. I de varme måneder slår I selvfølgelig den dobbelte terrassedør op. Stueplanet fuldendes af et værelse og et pænt badeværelse med bruseniche, mens første sal byder på et fint værelse med buet kvistvindue (ej på BBR). 
 
Cykler, kajakker og andet kan opbevares i det store udhus/værksted som sælger har opført til huset.
 
Der kan medfølge bådplads i Arresø via lille bådejerlaug denne koster kr. 150 pr. år hvis man ønsker dette. Sejlbåd kan købes med.
 
Er det her, I skal skabe ferieminder? Book en fremvisning allerede i dag.

Boligfakta

Regnspovevej 4 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000343

Type: Fritidshus

Boligareal
65 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1962 / 1972
Grundstr.
2.125 m2

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger