• Sagsnr.12170000352
  • Type:Villa
  • Boligareal254 m2
Stålbakken 4-3300 Frederiksværk

kr. 4.995.000

Mikkel Teglgaard Hansen

Ejendomsmægler, MDE

En éner, sjældent set udbudt!

Drømmer i om den helt unikke direktør villa med fantastisk beliggenhed? På en blind vej ligger denne historiske bygning omkranset af skov, samtidig med at den placerer sig tæt på centrum i Frederiksværk. Kvalitetsvillaen har hele 388 etagemeter at tilbyde jer, og detaljerigdommen er høj hele boligen igennem. Læg dertil udsigten til Roskilde Fjord, og I har dette fantastiske hjem.
 
Ejendommen fra 1943 er velholdt og står på en 2.186 m2 stor grund, som består af skovområde og en skøn have, hvor I får følelsen af ro og fred. Rødstensvillaen er placeret oppe på en bakke, hvilket giver en fremragende udsigt fra altanen.
 
Som I træder ind ad hoveddøren, kan I allerede fornemme husets høje kvalitet i entréen. Parketgulve, snedkerlavede indbygningsskabe og de klassiske døre er gennemgående for hele boligen. Stueetagen er skabt til familiært samvær med to stuer, et køkken, et alrum, et toilet og en udestue med aftensol. Stuerne er belagt med velplejet sildebensparket, og især den største stue tager godt imod solen med lysindfald fra syd og vest.
 
Op ad bøgeparkettrappen får I en værelsesafdeling med fem regulære værelser og et badeværelse med karbad. Bøgeparketten følger med ind i alle værelser, og alle vindueskarme er af marmor. Endelig har ét af værelserne udgang til den fantastiske altan, hvorfra I får vue til Roskilde Fjord.
 
Udenfor får I en idyllisk have, hvor der er en ro. Den omkringliggende skov danner en skøn ramme om familielivet i den flotte have, som er oplagt til picnics og familiesamvær.
 
Beliggenheden er fænomenal, for selvom I bosætter jer på en fredelig grund, har I kort vej til alle hverdagens fornødenheder. Magleblik Skole, dagtilbud og Frederiksværk Stadion ligger 200 meter væk op gennem skoven, mens Frederiksværk Station og indkøbsmuligheder findes indenfor 500 meter.
 
Kom og oplev boligen.

Boligfakta

Stålbakken 4 - 3300 Frederiksværk

Sagsnr. 12170000352

Type: Villa

Kontantpris*4.995.000 kr
Udbetaling250.000 kr
Brutto28.913 kr
Netto22.810 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.432,29 kr
Boligareal
254 m2
Kælderstr.
134 m2
Antal rum
8
Bygget / ombygget
1943
Grundstr.
2.186 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger