• Sagsnr.12460000017
  • Type:Villa
  • Boligareal116 m2
Østergade 108-3200 Helsinge

kr. 1.795.000

Marianne Nielsen

Partner & Butikschef

Hyggeligt byhus med udsigt til marker og skov Centralt beliggende hyggelig villa i Helsinge med kort afstand til centrum hvor du finder stationen, gågaden samt utallige indkøbsmuligheder. Endvidere tæt på stisystem til skole og institution og bare få hundrede meter til indgang til skoven. Boligen fremtræder indbydende med blandt andet nyslebne gulve i køkken og stue, hvor gulvene i køkkenet fremstår rå mens gulvene i stuen er olieret. Gulvene i soveværelset har fået en lakering og resultatet er blevet super flot. Det meste af huset er desuden nymalet indvendigt. Ejendommen er opført i 1943 og fremtræder velholdt og renoveret med pudset facade, næsten alle  vinduer  er udskiftet og  tegltaget er ligeledes udskiftet. Huset ligger tilbagetrukket fra Østergade og her er en dejlig forhave omgivet af hæk, så man er ugeneret. På husets sydside findes terrassen og en skøn stor have direkte til marker med udsigt til skoven Høbjerg Hegn. Huset er indrettet med entre med trappe til 1. salen hvor der er et stort soveværelse samt to mindre værelser. Nedenunder får du en stor lys stue med ny brændeovn og udsigt til have, marker og skov. Fra stuen er der adgang til køkken med lille spiseplads. I den bagerste del af huset er badeværelse med brus samt stort bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og udgang til haven. Desuden fyrrum med naturgasfyr. I  denne del af huset  må der påregnet istandsættelse. Udenfor får du en ældre beplantet hyggelig have med bærbuske og gamle frugttræer. Praktisk skur bagerst i haven til haveredskaber mv.

Boligfakta

Østergade 108 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000017

Type: Villa

Kontantpris1.795.000 kr
Udbetaling90.000 kr
Brutto6.935 kr
Netto6.021 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.630,28 kr
Boligareal
116 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1943
Grundstr.
788 m2
Energimærke
F

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger