• Sagsnr.12460000142
  • Type:Villa
  • Boligareal207 m2
Damhaven 1 - Ørby -3200 Helsinge

kr. 2.995.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Udsigtsvilla med mange m2. evt. 2 generationer-

Lys og dejlig villa i rolige landlige omgivelser på stille villavej med panoramaudsigt til det åben landskab. Boligen har mange muligheder, udover en god beboelse er det muligehd for evt. klinik, liberalt erhverv eller måske 2 generatoner.  Togstation i gå afstand og cykelsti til Vejby og Helsinge hvor der er indkøb , skole og daginstitioner. Set fra vejen, møder I en gul murstensvilla med solcelleanlæg på taget. Så elregningen er nærmest ikke noget at tale om. Allerede udefra fornemmer I, at huset rummer fine vinkler og god plads og desuden en høj, brugbar kælder på hele 79 m2 og tre disponible rum. Foran huset er en stor fliseterrasse, en dobbelt carport samt en garage med vippeport. Der er mulighed for 41 m2 erhvervs areal, udover boligareale. Denne afdeling bruges i dag som beboelse, så eks. 2 generationer vil også være en mulighed.  Når I bevæger jer indenfor, bliver I mødt af lyse og charmerende rum. Stuen byder på loft til kip samt en trappe til en hævet repos, hvorfra I har udsyn til resten af rummet. Fra stuens vinduespartier bliver I ført videre ud i den skønne udestue med flotte plankegulve og ligeledes loft til kip med elektriske ovenlysvinduer, så I rigtig kan spotte det rige dyreliv. Udestuen giver jer ligeledes adgang til en hævet terrasse. I spisekøkkenet møder I ægte, landlig charme. Træbjælker præger smukt loftet, hvis farver går igen i de valgte køkkenelementer. Unikke indbyggede løsninger giver jer et spændende køkken og gode opbevaringsmuligheder til krydderurter, krukker eller samleobjekter. Desuden indeholder boligen fire værelser, et opholdsstue, to badeværelser samt et gæstetoilet, et bryggers og et fyrrum. Udenfor får I fornøjelsen af en lukket, ugeneret have med sol det meste af dagen, som I kan nyde fra en af husets terrasser eller i gårdhaven. Hertil kommer en enestående udsigt til det omkringliggende landskab med kig til råvildt og fugleliv.I bosætter jer i en charmernede landsby med flere gode cykelstier, der fører jer til det lokale byliv, nabobyerne eller fine badestrande.

Boligfakta

Damhaven 1 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000142

Type: Villa

Kontantpris2.995.000 kr
Udbetaling150.000 kr
Brutto12.293 kr
Netto10.494 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.549,48 kr
Boligareal
207 m2
Kælderstr.
79 m2
Antal rum
6
Bygget / ombygget
1969 / 1979
Grundstr.
948 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger