• Sagsnr.12460000268
  • Type:Villa
  • Boligareal226 m2
Boagervej 13-3200 Helsinge

kr. 3.150.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Dejlig rummelig familievilla

I den centrale del af Helsinge finder I denne rummelige villa med plads til den store familie. Husets 226 kvadratmeter er yderst veldisponerede og fordeler sig over to etager. Her får I en dagligstue, en spisestue, et køkken, fem værelser, et multirum og to badeværelser. Dertil hører også den lukkede have med en skøn terrasse.
 
I bosætter jer i et hyggeligt villakvarter i Helsinge med fine stisystemer og kort afstand til alle hverdagens gøremål. I en radius af omtrent én kilometer finder I skole, pasningstilbud, indkøb og Helsinge Station. I nærheden ligger også flere grønne arealer og skovområder, hvor naturen kan nydes. Med kun 45 min i bil er du i København og kun 10 min. til Hillerød
 
Ved ankomst møder I det røde murstenshus, som er opført i 1979. Villaen fremstår pæn og velholdt udefra, og for enden af indkørslen kan bilen parkeres i carporten. Inden døre venter jer en fortrinlig dagligstue, hvor dagslyset brager ind gennem de mange vinduer og terrassedøren. Ved siden af ligger køkkenet med lyse elementer og god plads til madlavningen. Her får I også rum til et spisebord, mens langbordet kan dækkes til gæsterne i spisestuen med den charmerende brændeovn. Stueplanet afrundes af et værelse med faste skabe, et bryggers og et pænt badeværelse med både kar og bruseniche. Herfra fortsætter rundturen på første sal, hvor I ankommer til det lækre multirum, der let lader sig indrette med hjemmekontor og tv-stue. Endelig råder I over fire gode værelser og endnu et badeværelse.
 
Om sommeren kan I nyde solen og privatlivet i den skønne have med en over to meter høj hæk hele vejen rundt. Foruden fliseterrassen er der en stor græsplæne, hvor børnene kan spille bold og lege.
 
Lyder det som jeres nye hjem? Så kontakt os i dag.

Boligfakta

Boagervej 13 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000268

Type: Villa

Kontantpris3.150.000 kr
Udbetaling160.000 kr
Brutto12.898 kr
Netto11.010 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.698,83 kr
Boligareal
226 m2
Antal rum
7
Bygget / ombygget
1979 / 1990
Grundstr.
919 m2
Energimærke
B

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger