• Sagsnr.12460000271
  • Type:Villa
  • Boligareal125 m2
Ammendrup Park 174 - Helsinge -3200 Helsinge

kr. 3.240.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Attraktivt og funktionelt vinkelhus i moderne arkitektur

Området: Ammendrup Park er et nyt boligkvarter, beliggende i den sydlige del af Helsinge By. Området har en skøn bakkende natur og udsigt over Pibe Mølle. Udstykningerne er en ideel placering for unge, familier og seniorer som gerne vil bo grønt, og tæt på Helsinge By. Helsinge byder på togstation, daginstitutioner/skole, gymnasium, dagligvarer indkøb m.m. Derudiver har byen også en svømmehal, bibliotek og idrætshal til de aktive medlemmer i familien.  
 
Boligen: Murstenshus på 125 m2 med valmtag med udhæng med stort beton tagsten, zink tagrender samt vinduer af typen Rationel Aura+ træ/alu vinduer, 3-lags glas. Indvendig: 15 graders Skråloft i køkken/alrum med akustiklofter hvilket fuldender oplevelsen af et lyst, rummeligt og imødekommende opholdsmiljø. Boligen opvarmes med jordvarme.  
 
Indretning: Entré og funktionelt bryggers/teknikrum med vaskefaciliteter. 2 gode soveværelser på ca. 11-12 m2 samt moderne badeværelse med brus. Stort lyst køkken/alrum med HTH elementer, centralt placeret i huset således det fungere som boligen hjerterum. Tilhørende stue med godt lysindfald. Derudover forældre soveværelse med walk-in og eget badeværelse.  
 
*Indretning er individuel. Hertil integreret dobbelt carport inkl. redskabsskur. 
* Udgift til evt. bortkørsel af jord, ekstrafundering, antenne samt haveanlæg er ikke med i prisen.
 
Alt hvad familien skal bruge i moderne rammer.  
 
Husk dette er kun et eksempel på bare ét af de mange muligheder du har for at bygge dit nye drømmehus. Huset kan derfor ikke fremvises i området, men prøvehuse kan anvises.

Boligfakta

Ammendrup Park 174 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000271

Type: Villa

Kontantpris3.240.000 kr
Udbetaling165.000 kr
Brutto13.261 kr
Netto11.321 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.262,92 kr
Boligareal
125 m2
Antal rum
4
Grundstr.
897 m2
Energimærke
A2020

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger