• Sagsnr.12460000330
  • Type:Villa
  • Boligareal171 m2
Nellerødvej 61-3200 Helsinge

kr. 3.650.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Stor villa på landet

Nu udbydes denne indbydende og spændende villa, hvor en dejlig beliggenhed i Ejlstrup følger med. I får fornøjelsen af en interessant planløsning, hvor I kan rykke flere familier sammen under ét tag eller indrette en voksen- og ungeafdeling. Ejendommen er opført i 1920 og er sidenhen total renoveret i 2008. I får desuden et pragtfuldt udemiljø med en dejlig, nem have samt en fliseterrasse med overdækning. Ydermere råder matriklen over et anneks med gulvvarme, køkken og badeværelse.

Rundturen starter i entréen, hvorfra hjemmet udfolder sig i en spændende og anderledes planløsning med to separate afdelinger samt hvert deres køkken og indgang. Det forsyner jer med masser af muligheder for anvendelse af ejendommen, hvor I kan udnytte anledningen til at etablere et familiekollektiv, give teenageren sin egen afdeling eller bryde væggen ned og genskabe et stort hjem. Uanset hvordan I vælger at indrette jer, så rummer boligen hele fire gode værelser fordelt på både stueplan og første sal, to brusebadeværelser, to køkken-alrum samt en stue.

Hertil kommer en skøn have omkranset af hæk og hegn, hvor I trygt kan lade børnene løbe og lege, mens der tændes op i grillen på den tilstødende terrasse. En praktisk overdækning giver jer gode vilkår for at søge skygge eller læ, ligesom I herved får et integreret, isoleret skur.

I bosætter jer i et pragtfuldt område, hvor I fra adressen har et smukt udsyn til Gribskov på den anden side af vejen. I har desuden gåafstand til offentlig transport med få skridt til bussen samt ti minutters gang til regionaltoget ved Duemose Station. Afslutningsvis er I også tæt på indkøb, pasningstilbud og skole inden for en radius af fem kilometer.

Ejendommen er i dag registreret med 2 beboelser.

Boligfakta

Nellerødvej 61 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000330

Type: Villa

Kontantpris3.650.000 kr
Udbetaling185.000 kr
Brutto14.937 kr
Netto12.752 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.006,56 kr
Boligareal
171 m2
Antal rum
8
Bygget / ombygget
1920 / 2008
Grundstr.
540 m2
Energimærke
A2010

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger