• Sagsnr.12460000343
  • Type:Villa
  • Boligareal163 m2
Solgt
Præstevejen 6A-3230 Græsted

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Skøn villa med vidunderlig have

Drømmer I om en dejlig villa med en attraktiv beliggenhed nær både by og natur? Så kan I netop nu gøre tanke til virkelighed med denne fine villa i Græsted. Boligen rummer 163 kvadratmeter i halvandet plan med et stort opholdsmiljø og mulighed for at danne op til fire værelser. Med til huset hører en smuk have med flere skønne terrasser samt en stor garage med værksted hvor der er kælder under. Velkommen til.

I bosætter jer for enden af en lukket vej med kort afstand til hverdagens gøremål. Fra hjemmet har I nemlig daginstitution, skole, idrætsfaciliteter og indkøb i gåafstand, mens I også finder Græsted Syd Station bare 900 meter væk. Derudover er Gribskov en oplagt destination, hvis I trænger til en hyggelig gåtur under trækronerne.

Udefra præsenterer huset sig med en rødlig murstensfacade samt hvide sprossevinduer, og ude såvel som inde er boligen yderst velholdt.

Stueplan centreres omkring et rummeligt køkken-alrum og stue i ét, der bliver jeres naturlige samlingspunkt. Den åbne forbindelse fra køkkenet til stuen skaber en luftig og lys atmosfære i samspillet med den stemningsfulde brændeovn. Køkkenet står skarpt med grebsfrie elementer og en køkkenø, der skaber forbindelse til spisestuen. Videre har I et værelse og et badeværelse med bruseniche samt adgang til et praktisk bryggers.

Fra trappen i entréen ledes I til førstesalen, der byder på yderligere en hyggelig stue samt et værelse med adgang til eget badeværelse. Fra stuen heroppe kan I også træde direkte ud på en sydvendt altan med udsigt til den fine have.

Udenfor venter jer nemlig en have udover det sædvanlige. Foruden den dejlige terrasse som breder sig fra syd til vest omkring huset, får I også jeres egen lille havedam samt den atmosfærefyldte stemning under pergoalen. Et oplagt sted at tilbringe de varme dage med god grillmad og skønne venner.

Kontakt os allerede i dag.

Boligfakta

Præstevejen 6A - 3230 Græsted

Sagsnr. 12460000343

Type: Villa

Boligareal
163 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1982
Grundstr.
811 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger