• Sagsnr.12460000355
  • Type:Villa
  • Boligareal161 m2
Solgt
Stærevej 7-3200 Helsinge

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Velholdt villa i attraktivt kvarter

I Helsinges Pipkvarter, der særligt er kendt for sine børnevenlige omgivelser, møder I denne fortrinlige etplansvilla. Her kan I se frem til en veldisponeret planløsning i form af tre værelser (det 4. værelser kan nemt etableres) og store, lyse opholdsrum, mens haven er anlagt i en nem, vedligeholdelseslet stil. Velkommen til.Adressen hedder Stærevej 7, og fra jeres kommende bopæl tilgodeses I af korte afstande til alt det, I har brug for i hverdagen. Via stisystemerne kan børnene hurtigt tilbagelægge de omtrent halvanden kilometer til skolen, og hvad angår pasningstilbud og dagligvareindkøb, er I også velforsynede. I det nordsjællandske landskab er der masser af natur, I kan opleve, ligesom I ikke er langt fra naturlegepladser, hundeskov og udmærkede idrætsfaciliteter.Villaen blev opført i 1971, og i 2005-2006 blev den udvidet til dens nuværende størrelse på 161 kvadratmeter. Huset er velholdt takket være et grundigt, løbende vedligeholdelsesarbejde, og inden døre centrerer hjemmet sig omkring den rummelige vinkelstue og den meget dejlige vinterhave m/gulvvarme (bruges hele året som en integreret del af boligen). Ind gennem vinduerne modtages et rigt lysindfald.  Køkkenet er udført i et nydeligt design med hvide skuffer og låger og klinkegulv. Via fordelingsgangen tilgås de tre værelser, og sammesteds finder I gæstetoilettet, badeværelset med bruseniche, et bryggers som oprindelig har været værelse og kan nemt indrettet til dette igen. Ejendommen har installeret genvex. På den sydvendte side af huset er der arrangeret en stor fliseterrasse, hvorpå I kan nyde sommersolen i fulde drag. Grundens 740 kvadratmeter er lukket og består mestendels af græs, hvorfor der ikke skal påregnes megen pasning. Ved indkørslen ses desuden to overdækkede parkeringspladser, mens en tredje bil kan stille under åben himmel.Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Stærevej 7 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000355

Type: Villa

Boligareal
161 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1971
Grundstr.
740 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger