• Sagsnr.12460000367
  • Type:Villa
  • Boligareal148 m2
Solgt
Granvænget 10-3200 Helsinge

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Arkitekttegnet flot villa - på lukket villavej

Huset er udvalgt til arkitekternes hjemmeside.  Kopier link og se her:  https://vildmedhuse.dk/typisk/ 

 
Arkitekttegnet flot villa, præmieret fra arkitekterne Ib og Jørgen Rasmussen. Beliggende på stille og lukket villavej, tæt på byen.   Velkommen til Granvænget 10.   Denne liebhaver villa har en helt unik indretning og atmosfære. Selve indretningen af huset er med inspiration fra vikingernes langhuse og japansk byggestil. Alle lofter er med loft til kip og med de specielle lysindfald i alle rum, er der virkelig tænkt over hvordan man udnytter både direkte og indirekte lysindfald på alle tidspunkter af året og i alt slags vejr. Stilen er for arkitekterne stram og enkel. Bygget i gedigne materialer som blandt andet massiv bøg, svensk fyr og pitch pine. Boligen udstråler harmoni mellem husets indre og husets ydre. Dermed er der lagt op til, gennem de store vinduespartier, at følge naturens gang.   Det er en yderst funktionel villa, som gennem indretningen er gennemtænkt og lever op til de behov der er i en moderne familie i dag.   Villaen er indrettet med lys entre, stort lyst køkken alrum, med det oprindelige snedkererede køkken i massiv bøg, inspireret af den japanske stil, og med udgang til lukket gårdhave med morgen- og middagssol, 2 store stuer, adskilt af to dobbeltdøre og med eftermiddags- og aftensol. Den ene stue med udgang til terrasse og en lukket have. Tre gode soveværelser, to nyere badeværelser der er moderniseret med respekt for huset og med gulvvarme, samt et stort bryggers. Carport og skur. Huset har gennem årene gennemgået nænsom renovering, med respekt for arkitekturen.   Villaen er beliggende i populær udstykning, med en lille skov for enden af vejen, tæt på offentlige transportmidler, byen, indkøb, skoler, og fritidsaktiviteter. Endelig er man indenfor et kvarter i Hillerød, Tisvildeleje og naturen som er i området.

Boligfakta

Granvænget 10 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000367

Type: Villa

Boligareal
148 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1966
Grundstr.
873 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger