• Sagsnr.12460000384
  • Type:Villa
  • Boligareal181 m2
Holmevej 5 - Annisse Nord -3200 Helsinge

kr. 3.695.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Gennemrenoveret villa i børnevenligt område

Velkommen til en flot og enestående familievilla på Holmevej 5, der ligger naturskønt i Annisse Nord tæt på Arresø og Helsinge. På ét plan får I 181 kvadratmeter istandsat og velindrettet bolig, der omgives af 1.203 kvadratmeter grund med en lukket have. Hjemmet består af tre værelser, (der kan nemt etableres to værelser mere i stuen) et badeværelse, et gæstetoilet, et walk-in-closet, et bryggers og et køkken foruden en stor stue i åben forbindelse med entréen og gangen. Herfra er der udgang til udestuen og en rummelig, pæn stenterrasse mod syd.
 
Udvendigt mødes I af nyere super lavenergivinduer fra KPK og mahognigavle, der spiller smukt op ad den enkle facade, der er malet i 2019, hvor villaen også blev malet indenfor.
 
Boligen fremstår indflytningsklar, da samtlige rum er totalistandsat henover de seneste 15 år med kvalitetsmaterialer og gode løsninger. Af nyere renoveringer kan fremhæves det lækre badeværelse fra 2018 med gulvvarme og elementer fra NORO. Badeværelset ligger for sig i det værelse, som oplagt kunne tjene som husets forældreafdeling, da I også her finder hjemmets walk-in-closet. Fra soveværelset tilgår I gangen, der fordeler sig ud i et disponibelt rum til opmagasinering og yderligere to værelser, der kan udgøre børneafsnittet. Her er også udgang til terrassen. Opholdsmiljøet får generøse mængder dagslys fra talrige glaspartier i det store rum, der er med til at skabe en sammensmeltning af ude og inde. Lyset tager sig flot ud på stuens parketgulve, hvorpå I kan placere et langbord, mens I foran brændeovnen kan have det blødere møblement. Stuen er stor nok til, at to ekstra værelser nemt kan etableres. Virkelig dejlig udestue, som fint forlænger sommersæsonen.
 
Endvidere er der stor carport og stort isoleret udhus, hvor der er god plads til de fleste hobbys. Beliggenheden tæt på Nordsjællands smukke natur med golfbane, skov og strand er ideel, og så bor I desuden tæt på Bjørnehøjskolen, daginstitutionen Bjørnegården, som I let kommer til fra små stier overalt i det børnevenlige villakvarter. Der er endvidere cykelsti hele vejen til Helsinge.

Boligfakta

Holmevej 5 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000384

Type: Villa

Kontantpris3.695.000 kr
Udbetaling185.000 kr
Brutto15.067 kr
Netto12.861 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.808,01 kr
Boligareal
181 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1968 / 2007
Grundstr.
1.203 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger