• Sagsnr.12460000394
  • Type:Villa
  • Boligareal177 m2
Solgt
Lindevej 4A-3200 Helsinge

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Smuk byhus med spændende deltaljer

Nu kan I rykke ind i denne nydelige rødstensvilla, som byder på fire værelser, store opholdsmiljøer og toilet på alle etager. I forkæles desuden af en hyggelig have, og så kan I se frem til placeringen nær naturen og alt til hverdagen i Helsinge.Boligen er løbende vedligeholdt og moderniseret. Eksempelvis er der i cirka 2017 isat den stemningsfulde masseovn i stuen, mens 2019 bød på en renovering af de fleste gulve i stueplanet og kælderen samt skift af køkkenet. Ydermere har ejendommen omfangsdræn og et BWT-anlæg.I skal starte med at se opholdsmiljøet, hvor køkken-alrummet smyger sig i U-form med åben og forskudt forbindelse til stuen. Begge afsnit byder på terrassedøre og et fremragende lysindfald, der i samspil med størrelsen giver jer perfekte forudsætninger for indretningen. Kvik-køkkenet med hvide elementer og en mørk, slank bordplade inspirerer til at afprøve nye livretter, mens børnene dækker op ved middagsbordet og fortæller om dagen. Opholdsstuen er stor og dejlig lys og med smuk view til haven.Etagen byder endvidere på et soveværelse med terrassedøre og et badeværelse med bruseniche, mens førstesalen ligger inde med tre værelser mere.  To af værelserne er i forlængelse af hinanden, så det ene er ideelt til walk-in-closet eller hjemmekontor. I forbindelse hermed finder man det smukkeste store værelse med flotte detaljer, massere af lysindfald og vil snildt kunne bruge som stue. 1. salen byder desuden på et gæstetoilet, mens det andet badeværelse ligger i kælderen. Dette badeværelse har både kar og bruseniche, og hertil rummer underetagen et bryggers og et mulighedsrigt, disponibelt rum.I vil uden tvivl elske haven, der vender helt perfekt for solen. Grillmiddage på terrassen og leg på plænen suppleres af en hyggelig stemning fra den enkle, blomstrende beplantning. I råder også over en garage med elektrisk port og en carport.Ejendommen ligger centralt, så børnene kan afleveres i dagtilbud eller skole til fods, og på samme vis nås fritidsaktiviteter i idrætshallen eller svømmehallen, indkøb og stationen. Endelig er nærmiljøet rig på natur.

Boligfakta

Lindevej 4A - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000394

Type: Villa

Boligareal
177 m2
Kælderstr.
56 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1954 / 2001
Grundstr.
677 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger