• Sagsnr.12460000397
  • Type:Villa
  • Boligareal165 m2
Ahornvej 15-3200 Helsinge

kr. 3.398.000

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Gennemrenoveret  villa - perfekt beliggenhed

Centralt i Helsinge, men stadig i fredelige omgivelser, ligger denne veldisponerede etplansvilla med plads til hele familien. Villaen har siden 2016 gennemgået løbende renoveringer og fremstår i rigtig god stand. Boligen rummer et køkken, en stue, fire soveværelser, et badeværelse og et gæstetoilet. Udendørs venter en have med en delvist overdækket terrasse.
 
Af moderniseringer siden 2016 kan blandt andet nævnes termovinduer og -døre, gulvvarme i det meste af boligen, nyanlagt have, ny kloak til tagrender, ny carport og sidst nyt tag i 2021. I får altså glæde af en flot opdateret og istandsat hjemmebase.
 
I bosætter jer nær Helsinge centrum, og det tager kun få minutter at spadsere til indkøbsmuligheder, stationen og indkøbscentret. Når børnene skal afleveres i skole og daginstitution, er det blot en kort tur på cyklen, og i samme radius tilgodeses fritidsinteresserne med svømmehal og idrætshal, mens Høbjerg Hegn er en kort gåtur fra adressen.
 
Oplevelsen inden døre starter i den omfangsrige stue, der har et godt lysindfald gennem de sydvestvendte vinduer. Her er mange gode kvadratmeter at indrette til et dejligt, fælles opholdsmiljø, hvor både store og små kan mødes over forskellige aktiviteter. Videre venter køkkenet, der fremstår funktionelt og moderne med hvide fronter og en mørk bordplade, og hvor I får glæde af et gaskomfur og en ovn i arbejdshøjde. I skal også se de fire gode værelser, der alle er med faste skabe og har en fornuftig størrelse. De ligger side om side og i umiddelbar nærhed af gæstetoilettet og badeværelset, der er med separat bruseniche og flotte fliser i hvid skifer, der matcher gangen.
 
Stuen er husets hjerte og indrettet med både spiseafdeling, opholdsafdeling og ikke mindst den hyggelige pejsestue med smuk lysindfald fra de store vinduespartier. Fra stuen kan I træde ud på den sydvendte terrasse, der har udsigt over haven, som er frodig og let at vedligeholde med en skøn græsplæne, der inviterer til leg og gode stunder i solskin.
 
Mulighed for tilslutning til fjernvarme, luft til vand varmepumpe eller pillefyr - mulighederne er mange.

Boligfakta

Ahornvej 15 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000397

Type: Villa

Kontantpris3.398.000 kr
Udbetaling170.000 kr
Brutto14.088 kr
Netto12.009 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.136,59 kr
Boligareal
165 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1961
Grundstr.
810 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger