• Sagsnr.12460000403
  • Type:Ejerlejlighed
  • Boligareal83 m2
Kongensgavevej 33, 1. th.-3200 Helsinge

kr. 1.595.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Flot renoveret 3 værelses lejlighed

Hverken langt fra hverdagens fornødenheder eller dejlige naturarealer møder I denne yderst flotte og renoverede lejlighed, der foruden sin attraktive beliggenhed også kan bryste sig af en fortrinlig planløsning i form af lyse opholdsrum og to regulære værelser. Hertil kommer en solrig altan. Velkommen til.

Adressen hedder Kongensgavevej 33, og I bosætter jer på første sal i en velholdt ejendom. Inden for en radius af bare 750 meter kan I tilgå alt fra skole og pasningstilbud til indkøb og offentlig transport. I er ligeledes placeret hensigtsmæssigt i forhold til skov og idrætsfaciliteter, og på få minutter kan I gå til bymidten.

Lejligheden har det seneste år gennemgået en omfattende istandsættelse/renovering, som blandt andet inkluderede nyt el, et nyt lækkert køkken og et stilrent badeværelse. Den høje standard opleves, så snart I træder over dørtærsklen, hvor entréen også tjener som fordelingsgang mellem boligens rum og værelser.

Stuen er ganske rummelig, så den er nem at indrette, og ind ad de brede, vestvendte vinduer modtages et rigt lysindfald. Det er ligeledes herfra, at I når den solrige, overdækkede altan. På den anden side af entréen ses det flotte køkken, der præsenterer sig med enkle, hvide fronter uden greb og en markant, mørk bordplade. Det resterende af hjemmet er allokeret til henholdsvis badeværelset med glasafskærmet bruseniche, elegante klinker og vaskefaciliteter samt de to førnævnte værelser, hvoraf det ene er noget større end det andet.

Ejendommens fællesarealer består af anseelige græsplæner, hvor børnene kan spille fodbold, en legeplads og havemøbler, som kan benyttes på de varmeste sommerdage.

Kontakt os for en fremvisning.

Boligfakta

Kongensgavevej 33, 1. th. - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000403

Type: Ejerlejlighed

Kontantpris1.595.000 kr
Udbetaling80.000 kr
Brutto6.604 kr
Netto5.636 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.240,25 kr
Boligareal
83 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1970
Grundstr.
6.998 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger