• Sagsnr.12460000416
  • Type:Villa
  • Boligareal146 m2
Solgt
Platanvej 5-3200 Helsinge

Marianne Nielsen

Partner og Butikschef

Hyggelig villa i roligt og attraktivt kvarter

Denne rummelige etplansvilla med fire værelser og en stor stue kan nu blive det nye hjem til jeres familie. Med i købet får I en hyggelig have, en garage og ikke mindst en herlig placering i Helsinge, hvor det fredelige kvarter ligger tæt på byens tilbud.

I har nemlig adresse på en lukket vej, og i gåafstand herfra dukker togstationen, flere skoler og supermarkeder op, mens I kan cykle til dagtilbud. Byen ligger også inde med butikker og et par caféer, ligesom I kan spendere fritiden med aktiviteter i Helsinge Hallen eller Gribskov Svømmehal. Der er selvfølgelig også rige chancer for at bruge tiden i det fri, for skoven er lige i nærheden, og på omkring 20 minutter i bil når I de attraktive, nordsjællandske strande.

Tilbage på Platanvej 5 mærker I den behagelige ro i kvarteret, mens I kaster et blik på den klassiske gulstensvilla. Boligen har en dejligt aflukket have, som er klar til, at I udnytter den efter jeres families drømme og ønsker. Der er godt med plæne til leg, en overdækket terrasse og varieret beplantning såsom solbærbusk og blommetræ.

Terrassen og stuen er forbundet af et skydedørsparti, så ude og inde hænger harmonisk sammen. Det flotte lysindfald fra syd fremhæver trægulvet, og i supplement med stuens størrelse bliver det tiltalende at indrette. I modsatte ende af villaen ligger det nuværende, klassiske køkken. Der er dog bryggers i forbindelse med stuen, så I kan også vælge at ændre på grundplanen, hvis I ønsker stue og køkken i forbindelse. De fire værelser udspringer fra fordelingsgangen, og hertil råder I over et badeværelse med kar samt et gæstetoilet.

Ring og hør nærmere om denne spændende ejendom, der ligger perfekt i Helsinge.

Boligfakta

Platanvej 5 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000416

Type: Villa

Boligareal
146 m2
Kælderstr.
38 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1960 / 1979
Grundstr.
740 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger