• Sagsnr.12460000417
  • Type:Villa
  • Boligareal75 m2
Solgt
Ahornvænget 11-3200 Helsinge

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Centralt beliggende bolig med høj anvendelig kælder

Det er et nydeligt, halvt dobbelthus, der venter jer på Ahornvænget 11 i Helsinge.
 
Her får I blandt andet to gode værelser og et lækkert, åbent opholdsmiljø i stueplan, mens kælderen ligger inde med tre store, disponible rum til mange formål. Ude venter en solrig have til husets to sider. Huset er nyrenoveret og beliggende tæt på centrum på en ugeneret, lukket villavej, så I bosætter jer praktisk for byens mange tilbud. Ved ankomst præsenterer boligen sig klassisk med gule mursten, hvide vinduesrammer og mørkt tag. Inden døre skal I starte med at træde ind i opholdsmiljøet, som bliver jeres foretrukne samlingssted. Der er nemlig lækre rammer for madlavningen i det lyse, nordiske køkken, hvor retterne tilberedes med kig til gæsterne eller familien inde i stuen. Sidstnævnte byder på et højt, bredt vinduesparti og terrassedør mod syd, så solen virkelig kan strømme ind. De to værelser udspringer fra en mellemgang, og det ene af disse er oplagt til soveværelset, for her er nemlig også udgang til terrassen. Endelig byder etagen på det praktiske bryggers og det nye, flotte badeværelse med glasafskærmet regnbruser, linjeafløb og fine løsninger med lys.
 
I kælderen kan fantasien slippes løs i de tre store, disponible rum, hvor hobbyer, kontor, multirum eller måske et walk-in-closet kan tage sin form. Der er selvfølgelig også optimal opbevaringsplads og mulighed for værksted. Glæd jer til at træde ud i haven, der vender perfekt for solen og er let at holde. Således kan I spendere tiden med leg på plænen og afslapning på terrassen, hvor havemøblerne kan arrangeres til grillmiddagene. Aftensolen kan tillige nydes i husets anden have mod nord.
 
Ejendommen ligger perfekt med indkøb i meget kort gåafstand, hvilket også gælder for stationen og busforbindelser. Desuden er hyggelige Østergade med et væld af tilbud ganske tæt på, og så er der både daginstitutioner, idrætshal, svømmehal, bibliotek og Gribskov Kultursal inden for kort rækkevidde. Er et indflytningsklart hjem i et skønt område lige jer? Så bestil straks en fremvisning.

Boligfakta

Ahornvænget 11 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000417

Type: Villa

Boligareal
75 m2
Kælderstr.
75 m2
Antal rum
3
Bygget / ombygget
1972
Grundstr.
417 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger