• Sagsnr.12460000430
  • Type:Villa
  • Boligareal190 m2
Ny pris
Holmemosen 9 - Annisse Nord -3200 Helsinge

kr. 3.395.000

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Stor familievilla på blind vej i Annisse Nord

Søger I en velindrettet bolig nær hverdagens gøremål? Så skal I vende blikket mod denne store familievilla i Annisse Nord. Her venter fire værelser og en stue, som sikrer jer både privatliv og kvalitetstid med familien. Oveni kan I glæde jer over et nyt tag. Læg dertil en god beliggenhed på en blind vej i et børnevenligt område, og resultatet bliver en tryg base for familielivet.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er den rummelige vinkelstue med velplacerede glaspartier, som både giver udgang til terrassen og sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning. I stuen kan I samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller blot nyde en stille stund på sofaen.

Køkkenet har en ovn i ergonomisk højde og rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der et praktisk spiseafsnit til de hurtige morgenmåltider.

Boligen rummer fire store værelser med mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum. Videre er der et praktisk gæstetoilet og et rummeligt badeværelse, som er særligt komfortabelt med både en bruseniche og et spabad. Endelig afrundes boligen med et bryggers med separat indgang og plads til vaskefaciliteterne.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og en nydelig terrasse, som indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udendørslivet, selv efter duggen er faldet. Som prikken over i’et er der en garage.

I kan glæde jer over et stisystem til skole, børnehave og vuggestue, der ligesom bus og idrætshal befinder sig indenfor en radius af omtrent én kilometer. Afslutningsvis tager det blot fem minutter at køre til Helsinge, mens turen til Hillerød kan klares på 20 minutter.

Kom og oplev boligen.

Boligfakta

Holmemosen 9 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000430

Type: Villa

Kontantpris3.395.000 kr
Udbetaling170.000 kr
Brutto13.993 kr
Netto11.946 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.547,66 kr
Boligareal
190 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
1970 / 1976
Grundstr.
1.021 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger