• Sagsnr.12460000451
  • Type:Villa
  • Boligareal113 m2
Bovænget 5-3200 Helsinge

kr. 2.595.000

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Moderniseret, familievenlig etplansvilla

Jeres kommende adresse placerer jer centralt i Helsinge, men beliggenheden er ikke det eneste højdepunkt. Bovænget 5 huser nemlig en flot, renoveret etplansvilla skræddersyet til familielivet med tre værelser samt køkken og stue i åben forbindelse. Dette hører perfekt sammen med haven, der bliver en direkte forlængelse af hjemmets indre.

Udefra ankommer I til et klassisk 1960’er-hus prydet af gule mursten og hvidrammede vinduer, mens bilen får plads i en tilstødende carport.

Indenfor bemærker I straks, at den traditionelle stil, der var populær for cirka 40 år siden, er udskiftet til fordel for moderne og nordisk inspirerede designløsninger. Eksempelvis ses hvide, grebsfrie køkkenfronter, som på harmonisk vis spiller sammen med grå og sorte kontraster. En sval, naturtone præger stuens gulv, og lyset strømmer ind gennem glaspartier, der optager det meste af den sydvendte væg. Når sommeren står for døren, er der intet til hinder for at åbne op og lade terrassen flyde sammen med hjerterummene indenfor. Før I kommer dertil, skal I opleve bryggerset og badeværelset såvel som de tre værelser, hvor forældrene indretter sig i midten, mens to børn får eget domæne til legetøjet på hver sin side.

Endelig er tiden så kommet til at gå gennem stuen og direkte ud i haven, hvor solen byder jer velkommen. Er man smart, er køkkenet selvfølgelig lige blevet besøgt på vejen derud, så I nu står med et køligt glas rosé til de ældste beboere og saftevand til de yngste, som er travlt optaget af sjov og leg.

Når hverdagen kalder, stopper bussen få hundrede meter fra matriklen, og selv helt små ben kan nemt klare, at I sammen går den korte distance til daginstitution uden brug af klapvogn. Idrætstilbud er også tæt på, og det samme gælder skole, svømmehal og indkøb. Toget nås efter en cykeltur.

Boligfakta

Bovænget 5 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000451

Type: Villa

Kontantpris2.595.000 kr
Udbetaling130.000 kr
Brutto10.646 kr
Netto9.087 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.779,16 kr
Boligareal
113 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1969
Grundstr.
819 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger