• Sagsnr.12460000454
  • Type:Rækkehus
  • Boligareal133 m2
Møllestien 34-3200 Helsinge

kr. 3.195.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Turen går til hjertet af Helsinge, hvor vi har fornøjelsen af at åbne dørene til et fantastisk rækkehus, som er bygget i 2021. Udover den centrale beliggenhed kan I se frem til et moderne og indbydende hjem, der fremstår lige til at gå til og kan danne en lækker base for jer, der gerne vil bo centralt. Planløsningen er aktuel for familien såvel som parret, der foretrækker god plads til selskabelige sammenkomster og hobbyprojekterne på boligens 133 kvm i halvandet plan.Velkommen på Møllestien 30.
 
Stueetagen fordeler sig ud over to værelser, et badeværelse og et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. I hver af etagens ender finder I en dejlig terrasse, der suppleres af en tagterrasse på overetagen. Her er desuden indrettet med et værelse og et disponibelt rum.
 
Samlingspunktet i hverdagen bliver køkken-alrummet og stuen, der udmærker sig ved et gavmildt lysindfald, som skyldes det brede vindue i køkkenets ende. Ved at lade dørene til værelserne stå åbne, får I tilsvarende glæde af deres omfangsrige vinduespartier, så dagslyset skinner ind fra begge boligens sider.
 
I opholdsmiljøet har I rum til sofaen såvel som spisesektionen, mens madlavningen bliver en sand fornøjelse i det stilrene, elegante køkken med en ø og gode skabe. I køkkenets hjørne tilgås entréen, der leder videre til boligens badeværelse. Dette er holdt i tidløse, kønne nuancer, og så er der areal til vaskesøjlen.
 
Prikken over i’et er værelset på første sal, hvor I kan have et vidunderligt soveværelse eller hjemmekontor. Rummet kan også indrettes med loungemøblerne, som kan skabe et optimalt samspil mellem værelset og den skønne tagterrasse, når sommeren er på sit højeste.
 
Fra tagterrassen kan I nyde udsigten over kvarteret. I er tæt på dagligvareindkøb, Helsinge Station, daginstitution og Helsinge Realskole, hvortil skoven, Solbjerg Engsø og kysten byder på smukke destinationer for løberuten.

Boligfakta

Møllestien 34 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000454

Type: Rækkehus

Kontantpris3.195.000 kr
Udbetaling160.000 kr
Brutto13.095 kr
Netto11.178 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.758,21 kr
Boligareal
133 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
2021
Grundstr.
129 m2
Energimærke
A2015

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger