• Sagsnr.12460000456
  • Type:Villa
  • Boligareal155 m2
Solgt
Birkegårdsvej 27 - Annisse -3200 Helsinge

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Renoveret villa sublimt i Annisse Nord

Det er en særdeles herlig beliggenhed, I får med i købet, når I overtager denne lækre villa. Boligen er renoveret og fremtræder på alle måder lige til at flytte ind i det åbne opholdsmiljø og de tre værelser, som kan omdannes til fire. Hertil kommer en anvendelig kælder samt en solrig have.

Se for jer, hvordan livretterne tager form i det hvide køkken med flotte bordplader og en ø, der åbner for samværet. Maden serveres i alrummet nær det brede vinduesparti og terrassedøren, så dagslyset udnyttes bedst muligt. I stuen er det uden tvivl gulvet i stigemønster, der fanger blikket, og her får I skabt skønne rammer om filmaftener og hygge. Videre får I tilmed en lukket, overdækket terrasse, der giver fornemmelsen af en udestue, hvor sommeren forlænges.

Hjemmet byder på tre værelser, og ét af disse har eget badeværelse en suite, mens et andet har terrassedør. Det ene værelse har tidligere været delt i to, og denne løsning kan I genskabe, hvis I ønsker det.

Slutteligt rummer stueplanet et gæstetoilet, inden I skal træde ned i den mulighedsrige kælder. Underetagen indeholder et badeværelse, et bryggers og en række disponible rum, hvor fantasien kan få frit spil.

I vil uden tvivl elske haven, der byder på masser af plæne til boldspil, fangeleg og anden morskab under åben himmel. Imens børnene brænder dagens sidste krudt af, kan I tænde op i grillen og gøre klar til sommerens middage i det fri på terrassen.

Den lille sø i kvarteret understreger idyllen, og Annisse Nord er i det hele taget et naturskønt område. Livet bliver let i hverdagen, hvor I kan gå til dagtilbud, skole og busstoppested.

Er det her, børnene skal vokse op? Book en fremvisning.

Boligfakta

Birkegårdsvej 27 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 12460000456

Type: Villa

Boligareal
155 m2
Kælderstr.
60 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1972 / 1985
Grundstr.
1.013 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger