• Sagsnr.12460000549
  • Type:Villa
  • Boligareal167 m2
Ny pris
Kornbakken 21 - Esbønderup -3230 Græsted

kr. 2.895.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Skøn stor villa der er flot moderniseret indenfor og hvor sælger installerer Luft til Vand varmepumpe for at energioptimere huset! 

Kig inden for på Kornbakken 21 i Esbønderup til denne velholdte, gule murstensvilla i halvandet plan fra 1970. Her kan familien finde sig til rette i lyse og indbydende omgivelser, der løbende er blevet renoveret. Hjemmets 167 m2 gemmer på en stue i åben forbindelse med køkkenet, tre værelser, et walk-in-closet, et badeværelse, et toilet og et bryggers.

Træd ind til opholdsmiljøet, hvor I møder store vinduespartier, der kaster solen ind fra syd og vest, og en god rumfornemmelse med mulighed for at arrangere jer, som I ønsker. Lad gerne brændeovnen blive et hyggeligt samlingspunkt i vintermånederne, og åbn skydedørene ud mod terrassen på vid gab, når sommeren melder sin ankomst.

I skal ikke bevæge jer mange skridt fra stuen, før I befinder jer i køkkenet, der inviterer til rare stunder omkring madlavningen. Her får I stilrene, grå elementer, der giver jer masser af opbevaringsplads og en arbejdsflade, der tillader, at hele familien kan deltage.

På førstesalen finder I de tre værelser foruden reposen, der giver adgang til altanen. Glæd jer til at skabe et ideelt forældresoveværelse med walk-in-closet og nogle fine børnerum. På etagen møder I derudover hjemmets badeværelse, der gemmer på et bidet, et separat bruseafsnit og et muret badekar, hvor I kan få jer lidt hverdagsluksus.

Tag også et kig på den lukkede have, hvor I kan se frem til en sydvestvendt terrasse, et græsareal til et frisk spil bold, praktiske udhuse og bede til sommerblomsterne.

Bliver dette jeres hjem, får I glæde af det rolige og trygge område, der er optimalt til børnefamilien. Daginstitution ligger under 100 meter fra hoveddøren, og børnene kan hurtigt komme til nærmeste skole, der ligger omkring to kilometer væk. Indkøbsmuligheder finder I desuden efter få minutters gang, ligesom I kan nyde den korte afstand til naturrige Esrum Sø.

Boligfakta

Kornbakken 21 - 3230 Græsted

Sagsnr. 12460000549

Type: Villa

Kontantpris*2.895.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto16.508 kr
Netto13.000 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.259,31 kr
Boligareal
167 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1970 / 1982
Grundstr.
802 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger