• Sagsnr.12460000600
  • Type:Villa
  • Boligareal136 m2
Ruttebakken 1 - Esbønderup -3230 Græsted

kr. 2.895.000

Henrik Høegh

Partner & Ejendomsmægler, MDE

Flot halvt dobbelthus fra 2019 i naturskønne Esbønderup

Nu kan I blive de heldige ejere af dette indbydende halve dobbelthus, der blev bygget i 2019 og derfor fremstår topmoderne og funktionelt. Her venter jer halvandet plan foruden jeres dejlige have, som suppleres af ejerforeningens hyggelige fællesareal. Beliggenheden er endnu et aktiv, for I bosætter jer i Esbønderup lige ved skoven og med hverdagens gøremål (Esbønderup har bl.a. en flot stor Rema1000 butik) inden for overkommelig rækkevidde.

I bliver mødt af en flot facade, der er beklædt med tegltag og skiferplader og derfor kræver minimalt vedligehold. Indendøre er der gulvvarme overalt, og de pæne, gennemgående trægulve skaber en behagelig stemning. I skal først kigge på køkken-alrummet, hvor familien vil samles på tværs af dagligdagens aktiviteter. I den ene ende danner sorte køkkenelementer med en massiv træbordplade stilrene rammer om madlavningen, og fra køkkenøen kan I kigge til børnenes lektielæsning ved spisebordet. Sollyset får lov til at strømme ind fra sydøst, og I har udgang til terrassen.

Stueplanet byder på yderligere et værelse samt et badeværelse med et muret bruseafsnit. Førstesalen gemmer på to værelser og et gæstetoilet udover den skønne stue, hvor I indretter med sofaen og fjernsynet til afslappende stunder i familiens skød.

Om sommeren vil I bruge så mange timer som muligt i den skønne have, og særligt græsplænen bliver attraktiv til børnenes boldspil og kolbøtter. På terrassen arrangerer i havemøblerne og nyder den blå himmel. Udnyt også det herlige fællesareal, hvor I blandt andet kan spille petanque eller hygge omkring bålet.

I får en uforstyrret og rolig placering, hvorfra I på få minutter kan spadsere til Gribskovens grønne vidder. Også smukke Esrum Sø er i nærheden, og et kvarters tid bag rattet fører jer til Gilleleje Strand. Til hverdagen vil I drage fordel af gåafstanden til dagtilbud og indkøbsmuligheder, imens skolen er en hurtig køretur væk.

Boligfakta

Ruttebakken 1 - 3230 Græsted

Sagsnr. 12460000600

Type: Villa

Kontantpris*2.895.000 kr
Udbetaling145.000 kr
Brutto16.497 kr
Netto12.991 kr
Ejerudgift pr. mdr.2.910,74 kr
Boligareal
136 m2
Antal rum
5
Bygget / ombygget
2019
Grundstr.
556 m2
Energimærke
A2020

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger