• Sagsnr.12460000625
  • Type:Villa
  • Boligareal144 m2
Solgt
By-Lyngen 4 - Blistrup -3230 Græsted

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Håndværkertilbud med et væld af muligheder i Blistrup

Ønsker I at skabe jeres egen drømmebolig? Så skal I vende blikket mod denne villa, der egner sig perfekt til de handy typer med kreative idéer og hænderne skruet rigtigt på. Her får I et håndværkertilbud med stort H, som byder på mange kvadratmeter i både stueetagen og kælderen, der trænger til istandsættelse. Uanset hvad I beslutter jer for, er der rig mulighed for at sætte jeres eget præg, så det kommende hjem bliver lige præcis, som I ønsker det. Velkommen til By-Lyngen 4.

I sit nuværende format udfolder boligen sig med en rummelig stue med plads til både en sofagruppe og et spisebord. Herfra er der udgang til en terrasse. Spisekøkkenet trænger til en renovering, men det er ikke svært at forestille sig, hvordan det kan forvandle sig til hyggelige rammer om familielivet. Videre er der tre værelser, et badeværelse og et gæstetoilet.

Endelig råder kælderen over tre disponible rum, et toilet og et bryggers, som har videre adgang til en garage og et værksted. Desuden er det værd at nævne, at huset har en luft-til-vand-varmepumpe.

Udenfor venter en have, hvor I kan skabe jeres egen grønne oase, så hvad end I drømmer om at anlægge en køkkenhave, et legehus eller små hyggekroge med blomsterkrukker, er der rig mulighed for det.

Beliggenheden er praktisk med bus, indkøb og daginstitution inden for blot 600 meter, mens skole og sportsfaciliteter er en kort cykeltur væk. Cyklen fører jer også hurtig til stranden ved Rågeleje. Endelig kan bilturen til Helsinge klares på kun ti minutter.

Lyder det som jeres næste projekt? Så ring og hør nærmere.

Boligfakta

By-Lyngen 4 - 3230 Græsted

Sagsnr. 12460000625

Type: Villa

Boligareal
144 m2
Kælderstr.
176 m2
Antal rum
4
Bygget / ombygget
1974
Grundstr.
1.215 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger