• Sagsnr.14-6019
  • Type:Villa
  • Boligareal203 m2
Frederiksborgvej 91-3200 Helsinge

kr. 3.995.000

Marianne Møller Nielsen

Partner & Butikschef

Præsentabel villa direkte til skov

Kunne du tænke dig at bo direkte til skoven ? I udkanten af Helsinge ligger denne meget charmerende og velholdte villa fra 1935 Udenfor udfolder der sig en stor, nem have, som grænser op til skoven så fuglefløjt og besøg af skovens dyr er en del af hverdagen. Her er ikke kun plads til blot at nyde naturen, men også en mulighed for at realisere jeres drømme, i de muligheder der foreligger med en stor grund.
Boligen byder på ca. 203 meget charmerende kvadratmeter og har i gennem de seneste år gennemgået udvendig istandsættelse og modernisering i kvalitetsmaterialer med stor respekt for ejendommens stil. Seneste er der i 2018 installeret nyt lavenergi luft til vand varmesystem. I direkte forbindelse med boligen er god depot/garage og et stort anneks som begge nemt kan bruges til liberalt erhverv, klinik eller lign. eller måske ekstra boligkvadratmeter – mulighederne er mange. Indenfor byder 1. salen på et stort pænt badeværelse med badekar, 2 gode værelser begge med udsigt til skoven og et stort soveværelse med udgang til altan. Stueplan byder på to skønne stuer med et fantastisk lysindfald og en brændeovn der tilfører yderligere en dimension til hyggen. Villaens hjerte er det store og meget charmerende køkken med udsigt og adgang til haven og skov via de dobbelte terrassedøre. Ved kogeøen er der plads til at forene madlavning og socialt samvær og middagen nydes fra spiseafdelingen sammen med udsigten til skoven. Herudover endnu et værelse og et badeværelse samt et stort bryggers, en baggang. Byen, med alt hvad man skal bruge i dagligdagen er tæt på, ligesom man hurtig er på vejen mod Hillerød og København og en af Danmarks bedste badestrande i Tisvildeleje.

Alt i alt en fantastisk oplevelse af plads, charme og natur.

Boligfakta

Frederiksborgvej 91 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6019

Type: Villa

Kontantpris3.995.000 kr
Udbetaling200.000 kr
Brutto16.096 kr
Netto14.066 kr
Ejerudgift pr. mdr.4.283 kr
Boligareal
203 m2
Antal rum
7
Plan
2
Bygget / ombygget
1935 / 1985
Grundstr.
2.311 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger