• Sagsnr.14-6074
  • Type:Villa
  • Boligareal190 m2
Klingebjergvej 6, Ramløse-3200 Helsinge

kr. 4.595.000

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Udsigtsvilla i særklasse

Velkommen til Klingebjergvej 6 !

Her får du en gennemrenoveret boligdrøm med udsigt til Arresø. Ejendommen er renoveret i 2006 i gode materialer med bl.a. nye gulve, ekslusivt HTH køkken med granit bordplade og alt i hårdehvidevarer, IHC styrring, nye badeværelser med Vola armaturer og senest er facaden ordnet i 2015. Der er udsigt fra alle boligens rum og udsigten ændres året rundt.
Boligen byder på en moderne planløsning med stort køkken alrum i forbindelse med opholdsstuen hvor der er store vinduespartier med skydedøre som kan åbnes helt op så du bliver ét med naturen. 3 soveværelser med mulighed fort et 4. værelse. 2 badeværelser, det ene med badekar med udsigt til Arresø. Evt. forældre afdeling på 1. salen som kan indrettes til soveværelse med eget badeværesle, skabsvæg samt lille kontor.
To store terrasser i niveauforskudte plan hvor solnedgangen og den smukke natur bl.a. kan nydes.
Området byder på masser af natur og Ramløse lystbådehavn ligger blot en kort gåtur væk. Endvidere stisystem ved Arresø. Tibirke Hegn kan nåes på cykel samt Tisvildelejes skønne badestrande. Ramløse byder på alt hvad der gør dagligdagen nemmere med både indkøb, skole, institutioner, dagplejer, fritidsaktiviteter mv.

Nogle ejendomme trodser enhver beskrivelse - dette er ubetinget én af dem - på alle måder er denne ejendom i særklasse - størrelsen, kvaliteten, stilen, designet & stemningen, bringer en herlighedsværdi af sjælden karakter med sig.

Boligfakta

Klingebjergvej 6, Ramløse - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6074

Type: Villa

Kontantpris4.595.000 kr
Udbetaling230.000 kr
Brutto19.592 kr
Netto16.834 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.567 kr
Boligareal
190 m2
Antal rum
3
Plan
2
Bygget / ombygget
1969 / 2006
Grundstr.
1.015 m2
Energimærke
C

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger