• Sagsnr.14-6193
  • Type:Villa
  • Boligareal136 m2
Kagerupbakken 15-3200 Helsinge

kr. 1.895.000

Camilla Michelsen

Partner & Ejendomsmægler, MDE samt Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Åbent hus: 28.04.2019 fra kl. 13:00 til kl. 13:30

Funktionel villa med skøn have i Kagerup

Med fire soveværelser og to badeværelser får familielivet optimale vilkår i denne funktionelle etplansvilla, der ligeledes råder over en skøn have. Beliggenheden er i det hyggelige og natursmukke Kagerup. Fra adressen er der ikke langt til Gribskov, hvis flotte og altid foranderlige udseende er den perfekte kulisse til lange gåture. Indkøb kan klares i Helsinge, og så har I kort afstand til Hillerøds faciliteter. Den delvist rødstensmurede villa med lysere gavle udfolder sig over 136 velindrettede kvadratmeter, der får tilført et herligt lysindfald gennem brede glaspartier. Det kommer især til udtryk fra vinduerne i stuens ene side, hvorfra der også er en dør med udgang til terrassen i haven. I de køligere måneder har I glæde af brændeovnens varme, som kan nydes fra sofaens behagelige puder. Køkkenet ligger i halvåben forbindelse til stuen, så I nemt kan følge med i samtalerne inde fra rummet af. Mens børnene færdiggør de sidste lektier ved spisebordspladsen i alrummet, lægger I sidste hånd på madlavningen i det klassiske, vinkelformede køkken med hvide elementer og integrerede hårde hvidevarer. I tilknytning med alrummet møder I et bryggers med separat indgang - yderst praktisk, så børnene hurtigt kan stille de mudrede gummistøvler eller smide idrætstøjet til vask. Den resterende del af boligen byder på fire gode værelser og to badeværelser med brusenicher. Til matriklen hører også en carport, og så kan I beundre udsigten til de vidtstrakte marker, mens I sidder på fliseterrassen.

Boligfakta

Kagerupbakken 15 - 3200 Helsinge

Sagsnr. 14-6193

Type: Villa

Kontantpris1.895.000 kr
Udbetaling95.000 kr
Brutto8.118 kr
Netto6.973 kr
Ejerudgift pr. mdr.3.068 kr
Boligareal
136 m2
Antal rum
4
Plan
1
Bygget / ombygget
1977
Grundstr.
1.081 m2
Energimærke
D

Bestil en GRATIS salgsvurdering

Går du i salgstanker – men er du i tvivl om, hvad din bolig kan sælges for i dag? Så er du mere end velkommen til at kontakte din lokale og uafhængige ejendomsmægler place2live og få en gratis og helt uforpligtende vurdering af din bolig.

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Andre ser også på følgende boliger